Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek lasni vložki

lasni vložki

Kaj mislite o lasnih vložkih, namreč že mesece si iz kratke frizure puščam rasti las, toda ker gre zlo počasi sem razmišljala o lasnih vložkih, to so čopi las, kateri ti frizer z nekim silikonom baje zlepi na tvoje lase. Baje se nič ne opazi ali pa? Je katera od vas že to počela, vem da je to dragi špas, toda jaz bi probala, še vedno se lahko ostrižem če mi ne bo všeč, Kaj mislite?

Sama nimam izkušenj, ker imam dolge lase, si je pa to omislila prijateljica, na začetku je bila zadovoljna potem pa ne več, ker po par pranjih to ni več izgledalo kot prej pa tvoje lase ti uniči tako, da moraš kasneje kar precej skrajšati svoje lase, precej nad silikonom s katerim so pritrjeni umetni!

Kaj pa vem, jaz ne bi, potrpi še malo saj bodo zrastli!

Lp,P

Moja izkušnja (imela sem sistem Great Lenghts) je odlična. Kot prvo naj te popravim, da ne gre za nikakršno “silikonsko lepljenje”, ampak ima vsak čop-vsadek na vrhu keratinsko ovojnico, ki jo frizerka razgrne, nato pa s spajkalom “zavari” okrog čopka tvojih las – no, tako po domače povedano…..Tvoji lasje ostanejo torej “zaviti” v to keratinsko ovojnico. Ne priporočam pa ti podaljškov, če so tvoji lasje zelo zelo tanki, beljeni, krhki in lomljivi – se ti bodo zaradi teže vsadkov pričeli puliti in lomiti (izkušnje moje prijateljice). Torej – so prednosti in slabosti. Super je, če naletiš na tako frizerko, ki ti dejansko oceni tvoje stanje las in po pravici pove, ali je smiselno imeti podaljške ali ne. No, večina jih je takih, ki skoraj za vsako ceno poizkušajo pridobiti nove stranke…..Vsaka stvar za vsako ceno pa tudi ni v redu, a ne?

Sama sem imela pred 7 leti podaljške iz naravnih, zravnanih las, dokler mi moji lasje niso zrasli na željeno dolžino (cca. 3 leta). Menjala sem jih nekje na 8 mesecev, ker sem jih zelo lepo negovala (sušila le z brisačo, saj kodranje in s tem dodatno tretiranje ni bilo potrebno). Če pa se odločaš za skodrane lase, je pa potem to druga pesem – verjetno bolj pogosta menjava, feniranje, oblikovanje pričeske, ipd. Potem moraš tudi bolj pogosto hodit v salon na popravke in menjave, pri ravnanih pa ni tako. Moraš pa vzeti v zakup, da so naravni lasje neprimerljivi s tistimi umetnimi podaljški iz plastične mase, zato so tudi precej dražji. Sama sem taprvič odštela okrog 130k SIT za več kot 80 podaljškov najdaljše dolžine, kasneje pa kot stalna stranka bistveno manj. Je pa res, da sem podaljševala lase pri frizerki v MB, saj so tam bili prvi, ki so s tem pričeli, pa še bistveno ceneje je, kot npr. v LJ in drugod, saj se morajo vsi najprej tehnike podaljševanja naučiti, nato pa kupovati podaljške pri uradnem zastopniku za Slovenijo, ki pa je v MB…
Za dodatne informacije lahko pogledaš tudi na sosdnji forum Nega las, kjer boš našla nekaj odgovorov (pojdi v iskalnik). Vendar ne od moderatorke, saj v njihovem salonu niso ravno vešči tega postopka, (tudi vem po informacijah od prijateljice); sedaj se navdušujejo za neki nov francoski sistem, za katerega pa še iščejo uvoznika. Greath Lenghts je le vodilni zaenkrat na tem področju. Ne reklamiram, a izkušnje so zelo pozitivne, rezultat pa zadovoljiv. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala –

Good luck,

Aviana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close