Lasni vložki
S podaljšanimi lasmi je sigurno več dela kot z vašimi, saj se dosti počasneje sušijo in ni jih prav enostavno sam urejat. To je treba vzeti v zakup!
Cena vsadka je 700- 800 sit, odvisno od količine vsadkov. Potrebno jih je okrog 150-200, spet odvisno od vaših las.
Lahko povem, da sem jih sama imela, meni osebno so delali preglavice, kar pa ni nujno da jih bi tudi vam.
lp alenka
v našem salonu pricnemo z bolj intenzivnim delom podaljševanja las , po novem letu, ker čakamo na nov sistem podaljšavanja in sicer v eni sami uri, ki se
imenuje quick extension in bo zelo zanimiv.
Zaenkrat naj bo to še skrivnost dokler se ne uredi vse potrebno.
Dvomim, da bi ti rabila 200 vsadkov, bi bilo pa potrebno videti.
Po novem letu, lepo prosim, nas lahko tudi pokličeš in ti povem kaj več.
Kakšne bodo cene tudi še ne vemo, bodo pa sigurno konkurenčne na trgu!
lp alenka
Ojla!
Opisala bi vam svojo izkušjo s podaljševanjem las.
Sama sem imela podaljšane lase že pred osmimi leti, in to pet let, ko se pri nas še ni toliko govorilo o tem. Zaradi pravilne in skrbne nege je zadostovala izvedba postopka, (cca. 4 ure-z odstranjevanjem starih vsadkov, pranjem las in vstavljanjem novih vsadkov), vsakih 8-10 mesecev. Imela se v povprečju od 90-110kom. vsadkov iz naravnih las, maksimalne dolžine-45 cm. Podaljševanja sem opravljala v salonu v Mariboru (pri prvi frizerki, ki je s tem pričela in ima s tem največ izkušenj; je prva in edina zastopnica za Slovenijo sistema podaljševanja Great Lenghts). Glede cene bi imela sledeč komentar: če seštejete vse obiske, ki jih opravite pri svojem frizerju tekom celega leta, (striženje, eventuelno barvanje, oblikovanje pričeske, eventuelno prameni, itd…), pa še vso lasno kozmetiko, boste prišle do zneska, ki ga je potrebno odšteti za podaljševanje. Kar je bistveno manj, kot 200.000 SIT. Je pa res, da je ta postopek cenejši v MB, kot v salonih v LJ. (Alenka, oprosti-je res!!). V Ljubljani in okolici vsak malo obsežnejši obisk pri frizerju olajša denarnico za najmanj 10-12.000 SIT. Zatorej postopek sploh ni tako pretirano drag v primerjavi z zadovljstvom in funkcionalnostjo po postopku. Je pa res, da podaljšanih las ne smeš pri pranju masirati in mešati, vozle pa je potrebno po pranju ločiti-kar ščasoma postane rutina. Tudi mokrih las ne smeš razčesavati. Priporočam uporabo posebne ščetke iste blagovne znamke, kot so lasje. Pri razčesavanju je potrebno tudi paziti,da ne vlečeš in cukaš las preveč agresivno. Mi je pa frizerka rekla, da so moji lasje tako dolgo zdržali tudi zato, ker jih nikoli nisem sušila s fenom-le naravno z brisačo-in pa nisem uporabljala lakov za lase. 3x na mesec sem hodila tudi v savno, tako da so bili lasje izpostavljeni temperaturnim razlikam, vendar so prestali tudi to preizkušnjo brez težav.
Pozdrav,
lulilu
Žal včasih ne gre objava isti dan, tako je treba malo počakati. Moj namen res ni karkoli skrivati, vendar malo potrpljenja!
Res pa je, da se včasih tudi kdo oglasi, ki bi rad zase naredil reklamo, vendar temu so namenjeni še kakšni drugi propagandni mediji.
Cene po Sloveniji žal ne morejo biti enake zaradi različnega življenjskega standarda. Vendar gre dostikrat tudi za nelojalno konkurenco. Nekdo, ki šele odpre salon, se ne izobražuje….., žal res nima s čim konkurirati kot s ceno.
Gospa iz Maribora res že dolgo podaljšuje lase in ima s tem dosti izkušenj, tudi sama sem jo že kakšni stranki priporočila.
Res pa je tudi, da ni nujno, če si prvi,da si zaradi tega najboljši, ker je zelo veliko dobrih frizerjev v Sloveniji, ki marsikaj znajo in tudi lasje se med sabo razlikujejo. Ni najboljših in ni najslabših!”!!
Spoštovana ekipa iz Alenkinega studia!
Naj omenim, da v svojem sporočilu z dne 09.12.2003 nisem imela nikakršnega namena delati reklame komurkoli-ne frizerki iz Maribora, še najmanj pa sebi, saj je zadeva zame sedaj brezpredmetna. Debati sem se priključila le z namenom, da podam svojo izkušnjo s podaljševanjem las. Če vam je moje sporočilo izzvenelo kot delanje reklame, pa ne morem pomagati. Nisem tudi napisala, da je frizerka iz Maribora, ki se ukvarja s podaljševanjem las, najboljša, ampak, citiram:”..ima s tem največ izkušenj” konec citata. Kar pa je bistvena razlika. Je pa tudi res, kot pravi star pregovor, da vsak kočijaž svojega konja hvali…
Pa lep pozdrav in obilo poslovnega uspeha
Ne vem čemu razburjanje! Kar dobim, objavim. Ni kaj skrivati in to tudi ni moj namen.
Vendar imam pa prav tako možnost in pravico, kakšno brezpomensko sporočilo izbrisati, ker so za reševanje osebnih problemov, pristojni drugi strokovnjaki.
Jaz sporočila dobro preberem in še v vednost: vsi na tem forumu delamo to voluntersko, ni nobenega govora o kakšnih sredstvih in nam je v veselje, če lahko komu pomagamo s strokovnimi nasveti.
Določeni komentarji pač ne spadajo kamorkoli.
lp, alenka
Spoštovana Alenka!
Ne vem, kdo se tukaj sedaj “razburja”-vi ali jaz. In kdo ima tukaj “osebne probleme”. Jaz se nič ne razburjam, samo podala sem odgovor na vprašanje ge. Toncke in tudi nimam nikakršnih osebnih problemov na to temo….Se pa strinjam z vami, citiram: “da določeni komentarji ne spadajo kamorkoli.” konec citata. Pa čeprav je to vaš odgovor.
Glede sredstev pa-zapisala sem le prenešen odgovor na to temo z drugega foruma….Prilagam insert , iz katerega je očitno, kako je s sredstvi za moderiranje…..”ONI” ste v tem primeru “VI”.
Ugotavljam, da je nesmiselno sodelovati na takem forumu, in celo podajanje lastnih izkušenj in mnenj je nedobrodošlo-vse seveda zaradi prehude konkurence v frizerski branži in borbe za lasten obstanek. Zato ga v prihodnosti ne bom več odpirala. Žal…..
Pa veliko veliko zadovoljnih strank in miren spanec vam želim!
lulilu
Avtor: Primož
Datum:
……….In na koncu. Oni za svojo reklamo nekaj prispevajo. To pa pomeni, da to ni brezplačno, tako kot je za uporabnike ……….
primož
Srečnga pa zdravga!!!
Forum je zaprt za komentiranje.