Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lasni podaljški

Lasni podaljški

mogoče veste kje dobim kvalitetne lasne podaljške po ugodni ceni?
Namreč frizerka mi jih je nazadnje naredila (podaljšek + delo) 4€/kom, to se mi zdi veliko.

ni gršega kot ceneni lasni podaljški. če nimaš soldov, si lepo uredi svoje lase, tacajt pa šparaj za dobro frizerko. Grem stavit, da si lepša brez tistega čuda na sebi.

Samo dobromeren nasvet iz lastne izkusnje: pojdi dol s podaljskov s keratinskimi cepki, ker zelo unicijo lase, pa ceprav tega takoj ne opazis-tanjsajo namrec keratinsko povrhnjico na mestu pritrditve, ko ti bo las malo zrastel, se bodo na mestu, kjer je bil pritrjen keratin, mocno stanjsali, zlomili in izpadli na polovici zivljenske dobe. Kupi si raje podaljske clip in na spangice, ker jih lahko dajes dol zvecer oz. po potrebi, iz pravih ali pa sinteticnih las-dandanes je tehnologija umetni vkaken ze tako napredovala, da so sinteticni podaljski po videzu cisto enakimpravim, oa se cenejsi so za denarnico (tretjino cene pravih las), zivljenska doba je pa nekako enaka-od nekaj mesecev do celo enega leta. Osebno imam dobre izkusnje z znamko podaljskov Hairdo (pravi in sinteticni), ki jih oritdis sama v trenutku v enem kosu in je zelo nezamudno in popolnoma neopazno in naravno v laseh ( ne izgleda kot rezanci, kot pri posameznih keratinskih copkih)

Tega, zakaj se uporabljajo ti podaljški pa nisem nikoli razumela. Je to zaradi tega, ker imate kratke lase in si želite čez noč imeti dolge? Ali ni bolj smiselno malo počakati, da zrasejo naravni?
Samo dvakrat sem jih imela priliko videti pri znankah, pa so bile to neke dolge, redke rese. Je bil to samo slab frizer ali vedno tako izgleda?
Malo razlage prosim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close