Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style lasni podaljški

lasni podaljški

Ima katera lasne podaljške? me zanima če jih priporočate, koliko časa so se vam obdržali, koliko ste jih dale gor? Jaz bi jih dala predvsem zaradi gostenja las in malo da se z tem podaljša frizura.

Jaz sem jih imela 2 leti nazaj, zdržali pa so mi 6-7 mesecev. Prvič sem jih dala gor 100 kom pa sem jih po 3 tednih dala 25 stran, ker so bili pretežki (zlasti mokri, bilo je pa poletje. plaža), drugič sem jih pa dala 60 gor in so mi enako dolgo zdržali.

Nikakor si ne delaj podaljškov, ki ti jih lepijo na tvoje lase s pištolcami s keratinom, ker bo zelo uničilo tvoje lase – sploh povrhnjico, ki postane tako krhka, lasje se polomijo in izpadejo prej, tudi zato, ker ti te klasične podaljške odstranjujejo s topilom za keratin ( podobno kot aceton!) in s pomočjo klešč. Sem dala sama to skozi in mi je zelo žal.

Če si res nočeš uničiti svojih las, potem ti definitivno priporočam nakup podaljškov na špangice in sicer tak enodelni sistem. Jaz sem kupila tukaj iz pravih las in sem zelo zadovoljna:

najboljši so lasni podaljški na klipsne.. ker jih lahko daš gor in dol kadar hočeš.. ne padejo ti ven ker so “špangice” na lasih in se tudi ne vidijo tako, lahko jih prebarvaš in nosiš kadar želiš.. http://lasni-podaljski.net/izdelki/lasni_podaljski/clip_on_weft/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close