Najdi forum

Lasje

Oj

povejte mi draga dekleta, kaj naj naredim glede mastnih las. Preskusila sem že vse mogoče šampone, vendar nobenega učinka. Imam dolge lase, ki si jih perem vsaki drugi dan, ker ne gre drugače. (las si ne barvam, tudi prelivov nimam)
Nisem pod nobenim hudim stresom, prehranjujem se dokaj zdravo, stara 25 let, nisem več v puberteti….

Vsak nasvet bo dobrodošel.

He, he, sva na istem. Le da jaz ne uporabljam več šamponov iz trgovin, ker so res precej agresivni. Uporabljam pa šampone od Londe – zrihta mi ga kolegica. Stanje je malo boljše, ne pa veliko. No, sedaj si namesto na dva, lase perem na tri dni… ;)))

Trgovina Lush na Ciril Metodovem trgu v Ljubljani.Prosi za sampon ki je namenjen mastnim lasem.Drzi vec dni.

lp,Tiny

Jaz ti svetujem, da se pač sprijazni s tem, pa si peri lase vsak drug dan, pa bo. Jaz sem se sprijaznila s tem. Lasje se mi zelo hitro mastijo, imam precej dolge in barvane. Sem probala že razne šampone za mastne lase, a imam po njih totalno suhe lase po ostalem delu glave in izgledajo zelo uničeni. Tako, da raje uporabljam šampon za barvane lase, lase imam lepe, glede na to, da so barvani, kar zdrave. raje imam lepe lase, pa si jih pač umivam vsak drug dan. Proti enim stvarem pač ne moremo kaj dosti.

Meni so se lasje nekaj casa ful mastili, potem pa kar naenkart nic vec. Mislim da so na delu predvsem hormoni, tako da s samponi ne moremo kaj dosti pomagat.
lp

Tudi jaz si lase perem vsak drug dan, včasih pa celo vsak dan. In sem se s tem preprosto sprijaznila. Res pa je, da nimam ravno dolgih.
Sem pa že pred časom poskusila s trajno.
Učinek: – umivanje las 1xtedensko
– cepljeni lasje

Lp,
Julija

Ali je dolžina las povezana z mastenjem las?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close