Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lasje – vsadki

Lasje – vsadki

Na eni od oddaj Extreme makeover sem zasledila, da so ženski z zelo redkimi lasmi nekako nalepili umetne lase. Ti naj bi ostali dalj časa, naravni lasje pa pod njimi lahko normalno rastejo. Enkrat sem zasledila, da so tudi umetno vsadili nekomu lase v kožo. Zanima me, ali takšne posege delajo tudi pri nas in koliko takšna storitev stane.

hey! sicer ti ne bom odgovorila na tvoje vprašanje, ampak to mene tudi zeeeelooo zanima kako je s tem pri nas. omenjeno oddajo sem tudi jaz gledala in se ob tem vprašala isto (glede lasnih vsadkov, sam da sm jaz razumela tako, da ji je zdravnik v kožo na glavi vsadil lasne mešičke in za katerih bodo lasje še zrasli… ne vem pa če sm to prav razumela). poleg tega me zanima zakaj pri nas ni takšna praksa glede beljenja zob kot je to pri njih… pri nas še nisem slišala da bi kdo šel na beljenje zob na tak način, da bi mu gor dali bele prevleke, kot to redno delajo na extreme makeover. potem se pa vprašam, če smo mi ful za časom ali kako??

z lasne vsadke sem zadnjič slišala, da jih delajo pri nas v Lassani… več pa en vem, vredno vprašat…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close