Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lasje po porodu

Lasje po porodu

Morda imate izkušnje s tem…

Zaključuje se moja prva nosečnost. Pri meni se je potrdil rek, da nosečnica žari… Ne samo odlično počutje, tudi koža in lasje so se izboljšali. Sploh pa so me presenetili lasje (imam dolge, blond lase), ki mi v času nosečnost skorajda niso nič izpadali. Prej sem jih komaj pobiral aza saboj (v mejah normale), zdaj pa mi jih niti med umivanje ne izpade več kot pet (morda še kakšen odplava v odtok, ne da bi to opazila).

Skrbi me za v naprej… Če so vsi ti lasje v več mesecih ostali na glavi, verjetno lahko pričakujem, da se mi bodo po porodu, ob spremembi nivoja hormonov, usuli z glave kot igle na posušenem božičnem drevesu.

Rda bi pravočasno ukrepala, v kolikor je to sploh mogoče. Skrbi me, da se bom morala radikalno postriči, če bom naenkrat imela same “mladiče” na glavi.

Obstaja sploh kakšen način, ukrep proti temu?

Kakorkoli že – hval aza vsak nasvet ali pojasnilo!

Zal ne, narava naredi svoje, ampak ne bo tako grozno kot si opisala. Brez veze se je obremenjevati nekaj v naprej! Problem resujemo, ko do njega pridemo. Mogoce pa ga sploh ne bo:-)
lp alenka

Ja, mogoče se res ni dobro obremenjevat glede tega, vendar se je meni zgodilo točno to, kar je napisala Karinca. postala sem skoraj plešasta. Naj povem, da so mi lasje izpadali leto dni v abnormalnih količinah. Kaj torej svetujete, če se to zgodi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close