Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style lasje mi MOČNo izpadajo

lasje mi MOČNo izpadajo

Pozdravljeni!
Upam, da mi boste znali pomagati.
Že kakšno leto in pol mi lasje močno izpadajo. Ampak res močno. vedno ko grem z roko skozi lase mi ostanejo lasje v roki. Ko si perem glavo, jih za celo pest poberem iz pod tuša.

Kaj naj storim da preprečim to izpadanje? A pomaga kakšna posebna hrana? šamponi? Vitamini? kaj?

Sem bila pa danes pri frizerju kar potolažena ko mi je rekla, da imam ful kratkih lasi, kot da bi mi ful izpadali. Vsaj to, da mi nazaj zrastejo, Sem se že bala da bom plešasta.

Za izpadanje las je več vzrokov, najprej je treba najti vzrok in potem zdraviti. Vzroki stres ,nekvalitetno barvanje las…pomaga se z vitamini ,šamponom in ampulami.Če rastejo že novi lasje potem ni nič hudega.Las se mora obnovit in izpada ,če so pa lasje daljši pa jih zgleda še več.Lp.Mateja D.

Jaz sem tudi imela take probleme, pa sem poskusila šampon Foltene poti izpadanju las. Resda je pmagala, vendar se mi zdi da se mi lasje zdaj bolj mastijo. Uporabila pa sem tudi neke tablete, ki jih dajo v lekarni.

Spoštovana Obupana.
Pojdite k vašemu zdravniku, naj vam da napotnico za dermatologa – Trikologa, ki je strokovnjak za ispadanje las.
On bo ugotovil razlog in terapijo.
Veliko sreče
Stevo Pavlovič

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Spoštovani…

Tudi jaz imam probleme z izpadanjem las. Tako krožnim, kot po celem lasišču. Pri dermatologu sem že bila. Vendar se stanje ne umirje. Mislim, da imam še vedno več izpadanja. V prejšnjem odgovoru ste omenili dermatologa – trikologa. Pa me zanima, kje lahko pridem do njega. Zato vas prav lepo prosim, da mi to napišete. Hkrati vam želim lep in prijeten dan!

žal mi je, toda ne vem za kakšnega TRIHOLOGA ( tako se pravilno napiše – se opravičujem, moja napaka).
Pokličite dermatologa in vprašajte.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close