Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style lasišče srbi in peče

lasišče srbi in peče

že kar dolgo časa me lasišče zelo srbi in peče. Enkrat sem bla na pregledu z mikrokamero, ali ima katera tel. od gospe, ki to dela?
in kaj mi še svetujete?
hvala

cao,
tudi mene je lasišče neznosno srbelo.Napotila sem se k dermatologu ki mi je svetoval naj si las ne sušim s fenom.Dobila sem tudi na recept (v lekarni so znešali skup) neko olivno olje + nevem kaj + še nekaj in šampon Orozol in dermalno raztopino Elocom. Zvečer sem si namazala to mešanico v lasišče, zavila lase v folijo pustila skozi noč zjutraj oprala lase.Svetovala mio je naj to naredim 5dni zapored meni ni bilo treba saj mi je čudežno pomagal že prvič ko se namazala..
Jaz ti svetujem pojdi k dobremu dermatologu
čao

Barbara,

tudi sama imam podobne težave kot ti. H kateremu dermatologu si šla? Lepo te prosim za odgovor.

Lep dan ti želim!

Barbara,

a mi lahko poveš h kateremu dermatologu si šla? Jaz imam podobne probleme in sem se odločila, da grem k dermatologu. Sedaj iščem dobrega dermatologa.

Prosim te, da mi svetuješ.

Hvala in LP!

Trini, se opravičujem da se nisem prej javila..
V zdravstvenem domu Murska Sobota dr. Marija Skorin..
Pojdi k svojemu splošnemu zdravniku, da ti napiše napotnico za dermatologa.Saj vendar imate kakšnega dermatologa v zdravstvenem domu?.Se naročiš in greš.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close