Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lasersko odstranjevanje

Lasersko odstranjevanje

sama sem imela že 9 terapij pa še ni pravih rezultatov. tako, da je odgovor kozmetičarke zavajujoč (3 do 5 terapij)
premislite preden greste v to, ke rje kar velik finančni zaloga pa tudi rezultati, ki jih obljubljajo niso realni

Tudi do takšnega zelo slabega rezultata lahko pridemo.
Pred leti ko smo tudi pri nas začeli, so nam proizvajalci z dermatologom,ki nas je uvedel v aparat zatrjevali, da se terapije delajo 3-5x, kar smo tudi strankam sporočile.
Žal so iskušnje pokazale in v resnici se hodi po potrebi in po poraščenosti od 6 do 10x.
Smo pa bile že priča tudi primerom-posameznim, sedaj vem za tri, ki smo jih delali, da brez razloga, s temnimi dlačicami in popolnoma zdravi, po vseh terapijah so dosegli le 30°% izgubo, kar pa ne omogoča urejenosti brez depilacij!
Tako, da se sedaj stranko obvesti da je tudi ta možnost, neuspaha in da je število terapij različno od človeka do človeka, tako da se vsak odloči, če lahko to na sebi sproba

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Zakaj je to v Slo se vedno tako drago – zivim v tujini kjer je to res poceni in dosegljivo navadnim smrtnikom..

Pozdravljeni,

so rezultati z IPLjem še vedno tako dobri in jih priporočate? Ima vsak poseg fixno ceno ali je ponovitev cenejša? Zanima me predvsem za noge, intimni predel in podpazduho.

Pri nas je nabava teh mašin še vedno skoraj nemogoča, tako da so temu primerne tudi cene.Je pa res , da se v večini odstranitev dobro obnese, kar je tudi dolgoročna rešitev in velik prihkranek denarja, namesto da ta predel depiliraš v salonu celo živjenje.
Depilacija pazduh stane 10€ ,trajna odstranitev 90€!Povprečno rabimo 8 obiskov, kar znese skupaj 720€!
Ta denar bi potrebival za 72 obiskov=za 6 let,kaj pa potem!

To je naložba seveda!
Moram pa reči, da je terapija zelo individualna in nima garancije.
Pri nekaterih deluje fantastično in hitro, pri večini srednje dobro, ostane zelo malo dlak!
Smo pa imeli posameznike, pri katerih brez znanega vzroka, zelo slabi rezultati-30% odstranitev!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Pozdravljena Petra!

Mene pa zanima, ali bi si lahko dala lasersko odstraniti zalisce (ker imam precej temne in dolge) in v bistvu še ta del dol proti bradi, kjer sem precej poraščena. Poskusila sem že z beljenjem, ampak se dlačice vseeno vidijo. In koliko bi me to stalo, pa a je boleče (ker je obraz…) ?

Pozdravljena!

Seveda, se da , res pa je , da so na obrazu najbolj trdovratne, tako da bo potrebno okoli 10 obiskov če jih imave veliko, če pa so redke bo šlo hitreje!Za bolečino ni treba skrbeti ni nič tako hudega, cena pa je odvisna od velikosti od 50 do 70€!

LP!

Pozdravljeni,

ali vi odstranjujete tudi dlake po obrazu, tiste tanjše, ki imajo bele korenine, četudi so temnejše. Na Parmovi takšnih dlak sploh ne odstranjujejo, ker pravijo, da pri tem ni uspeha, da laser lahko uniči temno korenino, svetle pa ne. Kako je s tem?

Neja

Laser daluje na principu svetlobe.To pomeni, da svetloba ,ki jo obarvana dlaka potuje do korenine, kjer koagulira beljakovine v lasnem mešičku, in tako dlaka propade!Če je dlaka popolnoma bela , potem odbije svetlobo in tako ne pridemo do efekta.Če pa ima vsaj nekaj pigmenta in je nežno obarvana imave možnost , da uspeve, zato priporočam , da se oglasite in pokažete, lahko tudi enkrat poskusive, da vidive , če pri vas deluje!(morda jih uspeve vsaj razredčit, saj ponavadi imamo mešane barve dlak)

LP;

PETRA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close