LASERSKO ODSTRANJEVANJE ŽILIC
živjo,
mene zanima če ima kdo izmed vas izkušnja z odstranjevanjem žilic in popokanih kapilar na obrazu. imam suho,občutljivo in zelo tanko kožo. kako poteka odstranjevanje in s čim? kje ste to opravili, lahko koga priporočate? si vidne kake posledice? kolikšna je približna cena? kolikokrat ste mogi ponoviti postopek? se stvar lahko vrne?
hvala
Jaz hodim na terapije z laserjem v Dermatološki center Parmova. Priporočam, pomoje najboljša izbira.
Potrebni so nekje 3 obiski, odvisno od posameznika.
300 eur za lica in nos, za lica 200.
Pravkar sem bila tadrugič, zaenkrat še ni bistvene razlike, mogoče malo. Šla bom 4x.
Posledic ni, malo pordela koža kak dan ali dva in oteklina. Hladiš in mažeš z antibiotično kremo 1 teden. Pri meni tega skoraj ni bilo.
Ni boleče, je malo neprijetno, jaz imam občutek, kot da bi me z drobno iglico zbadali.
Jaz hodim v kozmetični salon. Sem dobila ugodno zaradi popusta na Kolektivi ali eni podobnem pdojetju. Bila 4 x (šla bom 6 x), zaenkrat je videti, da je boljše, ni pa še tako kot bi rada. Pa verjamem, da bo …
So pa v kozmetičnih salonih malo šibkejši laserji, tako mi je rekla kozmetičarka … Sicer pa verjetno veš, da je lasersko odstranjevanje kapilar trenutno najboljša metoda reševanja te težave. Kar pojdi … Srečno!!!
Nikoli nebi šla na te terapije v kozmetične salone, kjer niso zaposleni tudi strokovno usposobljeni dermatologi – žal ne zaupam ne “izpopolnjenim kozmetičarkam”, ne njihovim mašinam, na kateri samo naštimaš, pa je….
Vedno le v dermatološki center, kjer delajo zdravniki s strokovno izobrazbo s pravimi mašinami, pravih frekvenc in snopov svetlobe za tovrstne težave!
Forum je zaprt za komentiranje.