Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style lasersko odstranjevanje dlak

lasersko odstranjevanje dlak

Hej!

Tudi jaz razmišljam o laserskem odstranjevanju dlak na bikini predelu (no zbiram še pogum in pa finance).
Ker je na netu itak preveč raznoraznih informacij me zanima naslednje:
– kje je ta storitev najbolj kvalitetno opravljena (zanima me predvsem lokacija lj ali mogoče nm)?
Ker teh salonov je ogrooomno in ne morem vedeti kateri je res ok. Nočem pa tvegati ker to ne stane tako malo denarja.
– ali fino boli?
– ali moraš to takoj plačat ali lahko vsakič posebej oz. po obrokih?

lp

To je zelo individualna terapija, največ odvisna od vas in vaših dlak, tako , da se odpravite tja,kjer najbolj zaupate, imate največje reference, in enostavno sprobate, kako deluje odstranjevanje pri vas!
Pri nas se plačuje na terapijo,in sicer navaden bikini 75€, brazil bikini 95€, ker se ne ve koliko terapij bo potrebno, da pridete do zaželjenega rezultata!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

A je treba ponovitve imet v določenih intervalih?

Najbolje je, da se delajo terapije na 3 do 4 tedne, taka je rast dlak, tako se jih najhitreje uniči!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close