Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style lasersko odstranjevanje dlak

lasersko odstranjevanje dlak

Pozdravljeni!

Mene pa zanima, če si je katera že dala lasersko odstranit dlake. Kateri kozmetični salon priporočate in kakšna je cena. Zanima me predvsem za noge, od kolen navzdol.

Hoj,

trenutno sem sredi postopka pod pazduho. Bikini sem že obdelala in sem zelo zadovoljna.

To počnem na estetski kliniki v Domžalah, pri gospe Janji in glede na cono tudi cena niha. En obisk za bikini je bil mislim da 20.000 SIT, za pazduhe pa 27.000 SIT. koliko obiskov boš potrebovala je odvisno od tipa dlak, ki jih imaš, vendar računaj najmanj 3 do 4krat.

Aja, obiski so približno na 5 tednov, ko je dlaka v drugi fazi rasti.

Ta postopek je boljši kot klasičen laser (gre za posebno svetlobo-nekaj čisto novega), nič ne vzdraži kože (jaz imam mega občutljivo kožo, pa še luskavico povrhu, pa nisem imela niti malo rdeče!!!), pa še pol cenejši je. Obisk klasičnega laserja v salonu kot nr. Omersa te stane 40.000 SIT.

Pozdravček,

Kati

A,nam lahk posreduješ naslov, telefon?

Ja,vmes sem že našla vse kar me zanima !Zakaj pa je ta način boljši od laserja?A,so ti kaj razložili?

Enostavno gre za novejšo tehnologijo, laser je praktično že zastarel in ga izpodrivajo nove metode, z manj stranskimi učinki in bolj ugodne!

Telefonček gospe Janje: 041 757 708

Pozdravček,

Kati

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close