Lasersko odstranjevanje dlačic
živjo!
jaz sem bila nekajkrat na tej stvari in moram rečt da grejo dlačice kar dobro stran. slaba stran je, da samo temnejše. jaz imam problem, ker mi potemnijo, ko so malo daljše itn. ne bom rekla da je zadeva neboleča, ampak jaz mam kar visok prag tolerance na bolečino, tako da niti ni bilo tako hudo. bila sem pri eni zdravnici na viču, sprva je stalo 15t, kasneje 10k, ko je bilo dlačic manj. dala sem si jih paliti na obrazu.
drugače si jih brijem. zamudno
laserska depilacija nog pride okol 700.000! če se prov spomnim, sm mislila da bo okol 100.000, in ko mi je kozmetičarka povedala me je skoraj kap 🙂
je bla pa enkrat oddaja po radiu da to ni za stalno, če maš močne dlake ti lohk hitro zrastejo nazaj.
ne vem, raj se prej pozanimaj
aja, ud postopek je kar dolgotrajen
osebno ne bi zaupala nikomur drugemu, razen zdravniku dermatologu za tak poseg. kup kozmetičnih salonov ima popolnoma neprimerne laserje (žal pri nas vlada glede tega divji zahod!) in ti kožo bolj kurijo kot pa dlake! posledice: najmanj to, da se dlak ne boste znebile. v ljubljani je verjetno najboljši laser tukaj:
http://www.dcp.si
odstranjevanje JE boleče (ne vem, zakaj dajejo na reklame, da ni?) in je potrebno precej pretrpeti. bolj ko je močna in temna dlaka, bolj boli, vendar pa so tudi boljši učinki. efekt po enem letu ocenjujem za božanski in vreden vsake potne srage trpljenja, a ni bilo poceni. če vam nekdo ponuja poceni laser – je tudi vaše zdravje poceni? premislite, kaj vam v resnici ponuja. kolikor vem, v omenjenem dcp ne odstranjujejo dlak na obrazu (za to priporočajo elektrolizo), ker je kljub zaščiti z očali prihajalo do poškodb oči!
Forum je zaprt za komentiranje.