lasersko odstranjevanje aken
Pozdravljeni, po obrazu (predvsem po nosu in bradi) imam polno (ampak res polno) malih zamašenih por, ki zgledajo kot pegice samo da so temne in koža na tem delu je mastna ter se sveti. Z mozolji nisem imela nikoli težav, jih imam pa toliko več z temi malimi porami. Stvar je sedaj prišla tako daleč, da si moram še doma pri kosilu nanesiti debelo plast pudra, da zgledam vsaj nekoliko normalno.
Zanima me če bi se dalo to odstraniti z laserjom, ker me kozmetičarka precej stane, pa še boleče je. Do sedaj sem na internetu zasledila le da se odstranjuje aknavost (torej mozoljavost, ki je pri meni ni) za zamašene pore pa ne.
LP, muhca.
Z laserjem se ogrci lahko odstranijo.Venar pa morate upoštevati da vas bo stalo precej več kot obisk za nego pri kozmetičarki.
Priporočam vam, da obiščete kozmetičarko katera vam naj naredi temeljito nego in čiščenje obraza. Vi pa doma obvezno nadaljujte z nego obraza in ne pozabite na dieto. Izogibajte se mastni in sladki hrani.
Ogrci, aknavost ni samo posledica nepravilne prehrane. Lahko se nam pojavijo zaradi kakšne stiske, stresa.
Vsak posameznik mora biti sam pri sebi pozoren kdaj se mu pojavijo.
Mogoče morate samo zamenjati kozmetične proizvode. Poizkusite z holističnimi kremami.
Terapija z laserjem stane običajno od 40 eurov naprej.
Ogrci, aknavost ni samo posledica nepravilne prehrane. Lahko se nam pojavijo zaradi kakšne stiske, stresa.
Vsak posameznik mora biti sam pri sebi pozoren kdaj se mu pojavijo.
Mogoče morate samo zamenjati kozmetične proizvode. Poizkusite z holističnimi kremami.
Terapija z laserjem stane običajno od 40 eurov naprej.
Forum je zaprt za komentiranje.