Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Laserska operacija oči – kje

Laserska operacija oči – kje

Ana7190, tvoja dioptrija pomeni daljnovidnost, se pravi, da bi rabila očala za brat in ne za vozit.
+ je daljnovidnost – se pravi vidiš na daleč, na blizu ne
– je pa kratkovidnost – vidiš na blizu, na daleč pa ne

Pa kako ti do sedaj tega nihče ni razložil? Več ne bom komentirala, da ne bom kake preveč rekla in koga užalila.

Jaz vse to vem kar si povedala. Jaz pa hočem povedat, da se mi samo smešno zdi, da naj bi imela dioptrijo, saj sem zdravniškega naredila brez očal ali leč. Zdravniku sem tudi povedala kolikšno dioptrijo imam, pa ni nič komentiral, samo rekel je, da se mu zdi čudno, da ničesar ne nosim, vidim pa vseeno dobro, kljub dioptriji? Še sama ne vem v čem je fora.

Aja pa da dopolnim še prejšnje sporočilo – normalno tudi berem, kar pomeni, da ne držim knjige en meter stran od sebe.

Živjo!

Mi zna kdo kaj povedat še o cenah za tole? 🙂 Jaz imam na enem očesu 1,75 na drugem pa 3,0. Kolkr sm razumela so cene različne ane? Ma še kdo kakšno izkušnjo? 🙂

Pozdravljeni!
Jaz sem se operirala v NM pri Pušnik&Novljan. Imela sem -3 na obeh in nekaj cilindra. Sedaj sem dva meseca po operaciji in je vse odlično! Spodnje vrstice pa izražajo moje zadovoljstvo:

Že dolgo časa vam imam namen pisati in vam izraziti mojo hvaležnost, katero še vedno začutim tudi po večkrat na dan. Ne mine dan, da ne bi pomislila:”Pa saj jaz VIDIM! Odlično in to BREZ OČAL!”. Še kar ne dojemam, da je to mogoče in da sodobna medicina to dopušča. Ker pa sem v zdravstvu že marsikaj doživela – več negativnega, kot pozitivnega, me je pri vas najbolj presenetil vaš odnos do nas. Za vso prijaznost, večni optimizem, dosegljivost 24 ur na dan, skrb za moje oči in pomoč zadnji dan meni in mojemu možu, sem vam enako hvaležna kot za dober vid. Vesela sem, da taki ljudje še obstajajo in prav to mi daje upanje v današnjem času.

Živjo.. A kdo ve, koliko dobiš potem vrnjen denar od davka, če greš na operacijo oči v Zagreb, klinika svjetlost? Operacija je 1600€ (oba očesa, ker je akcija). Ali pa če kdo ve, kje lahko to preverim?

Hvala

Nič več, odkar je Hrvaška v EU.

Imam dve prijateljici, obe sta opravili operacijo nekje v Žalcu in obe sta zelo zadovoljni. Nikoli nista pojamrali o kakršnihkoli težavah, razen, da sta se po operaciji obe hoteli ločiti ?!?
Ampak najbrž gre le za naključje, ki nima nič opraviti s tem, da sta odpravili dioptrijo…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če nista prej imeli očal ? 🙂

Mogoče nima veze z dioptrijo, ampak s samozavestjo, ki se potem zviša, če ženska več ne rabi očal ali leč.

Mogoče nima veze z dioptrijo, ampak s samozavestjo, ki se potem zviša, če ženska več ne rabi očal ali leč.[/quote]

Ampak po tvoje so res vsi ljudje nesamozavestni al kaj? Karkoli kdo naredi in da ti tega ne prakticiraš je že za višanje samozavesti. Kr neki…

UKINITI prispevke za zdravstvo iz plač.
To je totalna svinjarija, korupcijo .. da zdravljenje vida folk plačuke!!!

DOL s tem soci.komunajzarstvom, obveznim in dodatnim zavarovanjem !!!
ena operacija/zamenjava srca (nekemu komunajzarju – kao borcu) stane VEČ kot bi stale vse operacije očes delavno sposobnim

Mogoče nima veze z dioptrijo, ampak s samozavestjo, ki se potem zviša, če ženska več ne rabi očal ali leč.[/quote]

Doktor je opravil zelo plemenito dejanje. Zdaj pa ne rečem nič več.:))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ampak po tvoje so res vsi ljudje nesamozavestni al kaj? Karkoli kdo naredi in da ti tega ne prakticiraš je že za višanje samozavesti. Kr neki…[/quote]
Tvoj komentar je tudi kr neki. 🙂 Sploh ne vem, kaj želiš povedati s svojimi posploševanjem.

Ampak po tvoje so res vsi ljudje nesamozavestni al kaj? Karkoli kdo naredi in da ti tega ne prakticiraš je že za višanje samozavesti. Kr neki…[/quote]
Tvoj komentar je tudi kr neki. 🙂 Sploh ne vem, kaj želiš povedati s svojimi posploševanjem.[/quote]

To je moje mnenje, ki ga ustvarjam skozi poste v katerih pišeš.

Je bil kdo na operaciji v NOVEM MESTU? cena na oko je 550 eur (lasik). mnenja?

Doktorji k te pa opererajo pa majo vsi očala gor. zanimivo da se noben ne da opererati vida.

Izkoristla ponudbo ki so jo ponujal na TUš, opracija po neki nov metodi brez reza in agresivnih pristopov, trteji dan po operaciji že kuhala kosilao za novo leto pa plesala:) Operacijo sem imela 22.12, danes sploh ne vem da sm bila na operiaciji. Bla v Zagrebu pr Kneževiču. dobila na vse 50 % popusta,tule pa ponudba če te zanima, ker velaj do marca.

http://www.tus.si/tus-klub/partnerji/ponudba/spletna-klinika

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close