Najdi forum

Laser

katerega priporocate
IPL ali ELOS

Pri nas delamo samo z IPL tako, in elosa ne poznam, morda se nam javi kdo ki je probal ELOSA in boste lažje primerjala!

LP

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Zanima me se ali je greeno flash in ipl ista stvar ali sta to 2 razlicni tehnologiji oz.postoplki?

Jaz sem hodila h Kozmetiki Omersa na njihov laser-razočarana-po šestih tretmajih sem poraščena prav toliko kot pred posegi. Sicer sem zelo temna, kar naj bi bilo še posebej priporočljvo za lasersko obdelavo. Hormonskih problemov nimam.Prav ne vem, ali naj poskusim še kak drug laser, konec koncev tudi ni tako poceni. Tudi prijateljica, ki je hodila v drug kozmetični salon na laser, ni zadovoljna

Pozdravljena!

Trajno odstranjevanje dlak je zelo zahteven in dilgodtrajen, predvsem pa največ 70 % uspešen postopek.Rezultati so zelo individualni od posameznika do posameznika , od poraščenosti, zdravstvenega stanja, zato ni garancije!Nekaterim strankam zelo dobro deluje, nekaterim samo za nekaj let pomaga, tretjim pa skoraj nič!
Da pa bi vedela zase bi morala narediti najmanj 10 terapij, kar pa je zelo velik finančni zalogaj!
Menim, da se sama odločite, za naprej, iz mojih iskušenj, pa povem, da se rezultati začnejo kazati šele po 6, 7, terapiji in ne prej!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

hodim v Miren pri Novi Gorici, kjer imajo pravi laser od Fotone.
Predhodno bila izredno razočarana nad IPL (za katerega ne dam niti centa več), kaj je fino pri laserju….

dlake odpadejo po tednu, dveh in je potrebno samo 2× it to delat….

pa še šprijetno je tam….drugje pa nisem zasledila tega laserja v slo, pa čeprav je slo firma in je v tujini izredno priznana…

poglejte tukaj http://www.revital-helena.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close