Najdi forum

Las Vegas

Vsem skupaj veliko dobrega v letu 2004!

Zanima me ali je kdo bil v Las Vegasu.Namrec z bodocim mozem imava zeljo se porociti prav tam!
Kako je kaj s cenami?

za prvo silo bo… srečno!

Dva moja prijatelja sta se tam poročila

Povedala sta, da je treba biti pazljiv predvsem pri dogovarjanju o ceremoniji.

Ob strošku ceremonije, ki je nizek, ti zaračunajo dodatno vse – še drugo barvo črnila.

Drugače ni problem, če imaš s seboj dokumente.

lp

bv

Bojan,ali se lahko pozanimas,koliko jih je vse skupaj stalo?(letalska vozovnica,bivanje,poroka)

Hvala

Ella, glede na to, da jih poznam, ti podatek o stroških ne bo preveč uporaben.

Šla sta iz NY z avtom (rent a car) do Vegasa, tam sta se poročila in nato (če sem si prav zapomnil) z avtom do LA in letalo domov.

Za procedure je rekla, da je cena od 20 USD naprej, odvisno od tega, kaj hočeš. Župnika v obleki kakega pevca, Elvis Presley in podobno, glasba po želji, dolžina po želji, skratka vse kar hočeš.

Vprašanje je samo denarnice. Pri njiju je bilo problem prič- nista jih imela. Dobila sta jih za (če se prav spomnim) 20-30 USD vsak, matičar in pristojbine, poročna koračnica, pijačo sta zavrnila. Mislim, da je ibla cena 200 USD plus priči.

Drugače pa nista stanovala ravno v najcenejših prenočiščih, tudi drugače nista iskala najnižjga nivoja storitev, zato je bilo (zame) precej drago. Pozabil pa sem znesek, jih bom pa vprašal in ti javil, če jih bom dobil.

Kakšne dokumente sta rabila se ne spomnim več, mislim pa, da je bilo potrdilo iz matične knjige. Notarsko overjen prevod.

lp

bv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close