Lariam
Tako kot je napisal vito – le da mam jaz nekje v spominu, da jih je treba jemat se stiri tedne po prihodu domov. Lahko da ni res, ne vem od kje mi to 🙂
ceprav ima veliko ljudi slabe izkusnje z lariamom, jaz nisem ena izmed njih. Cutila nisem prav nobene posledice, res pa je, da tudi nisem bila pozorna nanje. Skratka, ce bi se sama odlocala, bi ga brez problema se enkrat jemala. Lahko se pa zgodi, da se mi naslednjic zameri, kdo ve.
Moje izkušnje z Lariamom so pozitivne – čisto nobenih težav.
Slabim posledicam Lariama se zlahka izogneš, če jih jemlješ na poln želodec in če se (vsaj) tisti dan izogneš pitju alkohola. Seveda pa so možni stranski učinki tudi zaradi drugih razlogov, končno smo na potovanjih vedno vsaj malo utrujeni in tudi to lahko vpliva. Vseeno pa je boljše nekaj časa bogato sanjati, kot pa fasati malarijo.
en teden preden greš..celo potovanje…4 tedne ko prideš nazaj…midva sva jih po prihodu domov nehala jesti, ker sem jaz postajala rahlo depresivna….drugače pa ni bilo problemov…velika mera pozitivnosti, poln želodec pa bo…pa ne takoj pred spanjem….bolje zjutraj ali po kosilu….da ne sanjaš ….drugače pa ni panike…midva sva tud kako pivičko spila tisti dan pa je bilo vse ok….
ampak tako je učinkovalo na naju….ti lahko reagiraš čisto drugače
Forum je zaprt za komentiranje.