lara zgajnar sit
ggg258, 15.11.2021 ob 09:12
omg
kera glumica od otroka.
dela se prijazno milo a tok ma hinavski ksiht da bruhas a sm sam js opazla to?
komad zelo lep a odpet slabo
sploh se je slisal ni nc
nizke tone ni sposobna odpet never enough se loh p usak zadere 🙂
vsi smo gledal film tm loh jokas tole j blo pa krs
uno kao hvala hvala
joj hvala jok jok jok kao jok
groza od smrklje
igralka
nastop -1
Meni se zdi, da je bil nastop lep, dodelan, z mnogo vloženega garanja, vokalno je pa švohna, nima čistine glasu. Ne brez posluha, ampak kot je rekel Branko, limit. Do katerega ji je pri tem nastopu komaj in s težavo uspelo stisniti svoje glasilke. Po moje je vzela prav preveč zahtevno pesem za svoje zmožnosti. Ampak tudi finalist…. niti slučajno ne morem reči, da je boljši. Ves nabor včerajšnjih tekmovalcev je bil slab, predhodno ocenjevanje pa vsaj v primeru finalista pristransko. Ne bo me nihče prepričal, da je bil zlati gumb onemu dnevno nočnemu svobodna izbira. Brankotova ušesa toliko zgrešenih tonov niso prenesla v nobeni od sezon oddaje, tudi način na kak je pritisnil tisti zlati gumb je bila, po moje vsaj, kot da bi si najraje bruhnil v usta. Še dobro, da ga je izločila publika. Na tak način seveda nadalje ne bodo pridobili solidnih tekmovalcev, ko vidiš, da je povsod v ozadju kuhinja, oddaja izgublja potencial in po finalnem nastopu me v bistvu ne zanima več, kaj ima pokazati Slovenija v bodoče.
Forum je zaprt za komentiranje.