Najdi forum

lap topse ugaša

Ojla,

problem imam: lap top se mi je sred dela začel ugašat, potem pa sam restarta in napiše, da se je obnovil po izredni ali nekaj takega napaki in če zadevo pošlje Microsoftu. Moja diagnoza – virus,ampak AntiVir, ki ga uporabljam, ga ne zazna, ker se mašina ugasne še preden preskenira vse. Kaj naj naredim? Nimam pa časa iskati, katera golazen se me je lotila, pa na tak način poskušam po bližnjici. Hvala. Čau

poizkusi v varnem načinu odstranit zadevco če jo imaš. Imel že dolgo tega podoben problem na eni kolegovi mašini, uporabljal Kaspersky vandar ni nikoli prišlo do konca, procesor se je preveč grel ob čekiranju in je zadeva mrknila še pred koncem, čeprav ni bilo virusa na mašini, poizkusili z drugim antivirom in je zadeva delovala tako kot mora. Lahko imaš težave tudi z samim napajalnikom???

Moj nasvet: poizkusi najprej v varnem načinu ali pa probaj zamenjati antivir , sicer ne uporabljam Anti Vira zato ne morem sodit kako je požrešen s sistemskimi resursi. Pa še nekaj kateri OS uporabljaš?

Oj,
hvala za pojasnila, bom sprobal. Tud napajalnik bom preveril, baterije same zdržijo samo še 20 minut. Sem pa res razmišljal, kaj če je kaj narobe zaradi gretja mašine. Vem, da se je že nekajkrat zgodilo, da je mularija nabijala igrce, mašina pa je bila na podlagi, ki ni omogočala hlajenja, kar je imelo za rezultat, da je kar naenkrat mrknila. Aja, uporabljam XP pro. Pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close