Najdi forum

Ali mogoče katera ima prenosnik Asus Eee PC 900?

Mičkena, cartkana zadevica, kot igračka. Lahko ga pospraviš tudi v manjšo ročno torbico.

Kako kaj funkcionira, ali je občutljiv…?

jaz ga nikoli ne bi kupila, slabo zmogljiv tudi za laptope – zelo malo prostora na disku, slaba grafična in procesor.. ampak za nezahtevne uporabnike je mogoče čisto dovolj
občutljiv pa kot vsak drug laptop.. ravno po tleh ga ne smeš metat 😉

pa na Linuxu dela …

a gršga imena od lap topa pa niste najdle?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

zate MV, ker smo se ravno zadnjič smejali: namesto lap top reci naročajnik. samo ne vem, če te bo kdo zastopil, če boš klical za popravilo. Jaz sem preizkusila moža, ki je profi na računal. področju, pa se je samo smejal.
Tale Asus je pa tudi mojega moža mikal, sicer je poskusil zakrinkati v darilo za starejšo hči:), a vseeno. Malo razmisli, za kaj ga boš uporabljala, potem se pa odloči. Možu se je zdel primeren za na dopust, jao jao. Zaenkrat smo se zmenili, da še malo počakamo. Končno imamo že dva naročajnika in enega ki ni za v naročje 🙂

No za lap top se že kar nekaj časa uporablja prenosnik, oz. prenosni računalnik.
Glede asusa pa, jaz ga ne bi. Škoda denarja.

Jaz ga imam, in se mi obnese. Je pa seveda odvisno zakaj ga mislite rabit. jaz z njim večinoma surfam, pa občasno kaj za službo delam.

Za hčero (4.letnik)

Za kakšne zapiske v šoli….v glavnem bo leteči, kot ona 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close