Lanski dopust -10 dni propade?
Zaradi bolezni nisem uspela porabiti vsega lanskega dopusta. Ostal mi je še skoraj ves razen 9 dni, ki sem jih porabila za razne preglede ipd. (nestrnjeno). Zdaj me pa zanima kako je s temi 10 dnevi, ki naj bi mi propadli; ali to pomeni, če imam 23 dni dopusta in sem ga 9 porabila, mi jih ostane še 12 in se od teh 12 še 10 dni odšteje, ali pa se dvanajstim odšteje samo še en dan (tako, da jih je skupaj 10 porabljenih) in mi jih ostane še 11 (kar bi bilo super!). Kako je prav in kje si lahko to preberem. Hvala!
???!!!?? Kva bluziš?
Predvidevam, da si za leto 2007 dobila odločbo za 23 dni dopusta. OK. Do danes 2008 si jih porabila 9 dni, ostane jih še 14!!!!! Matematika!!! Zakaj ti jih 10 kao propade? Do kdaj moraš izkoristiti star (lanski) dopust? V najslabšem primeru ti datum dopusta odredi delodajalec (po zakonu!). Vprašaj delodajalca.
Prederi si Zakon o delovnih razmerjih (ZDR). Dobiš na netu. Noter vse piše.
Hja Pižem, bo treba ZDR še 1x naštudirat.
Vsaj dva tedna moraš koristiti v letu v katerem ti je dopust odmerjen (od tod 10 delovnih dni) ostalo lahk preneseš in koristiš do konca junija, izjeme so le v šolstvu, kjer učitelji praviloma ne smejo koristiti dopusta med poukom in ZOFVI določa, da lahko prenesejo dopust do konca avgusta.
ZDR
163. člen
(izraba letnega dopusta)
(1) Letni dopust je mogoče izrabiti v več delih s tem, da mora en del trajati najmanj dva tedna.
(2) Delodajalec je dolžan delavcu zagotoviti izrabo letnega dopusta do konca tekočega koledarskega leta, delavec pa je dolžan do konca tekočega koledarskega leta izrabiti najmanj dva tedna, preostanek letnega dopusta pa v dogovoru z delodajalcem do 30. junija naslednjega leta.
(3) Delavec ima pravico izrabiti ves letni dopust, ki ni bil izrabljen v tekočem koledarskem letu zaradi odsotnosti zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka, do 30. junija naslednjega koledarskega leta, če je v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal vsaj šest mesecev. Če je delavec v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal manj kot šest mesecev, ima pravico izrabiti letni dopust v skladu s prejšnjim odstavkom.
(4) Delavec, ki dela v tujini, lahko v celoti izrabi letni dopust do konca naslednjega koledarskega leta, če je tako določeno s kolektivno pogodbo delodajalca.
Ce imas 23 dni dopusta in si jih koristila 9, ti jih ostane se 14. ker jih moras v tekocem letu koristiti 10, ti iz tistih 14 dni prenesejo 1 dan med tistih 9 koriscenih in imas 10 dni kao koriscenih (9+1) in se 13 dni dopusta za ponucat do poletja.
Kaj je tu nelogicno?
Verjetno je vse skupaj bolj odvisno od dobre volje delodajalca.
Pri nas lahko koristis dopust kakor ti pase in ce ti ga zmanjka in bi potreboval se kak dan, ni problema. Itak bos nadoknadil tistih par dni prej ali pozneje.
Pri mozu ravno tako ne komplicirajo. Imas toliko dopusta na leto, toliko ga lahko porabis do junija naslednje leto. Ali bos koristil vsak dan posebej ali vec dni skupaj, je tvoja stvar.
Mene pri vsem tem bolj bega vprasanje, kako vam uspe pokoristiti ves letni dopust? Nama z mozem ga do zdaj se niti enkrat ni uspelo. Ceprav lani sva bila se najboljsa, obema je ostala manj kot polovica dopusta :))
Po moje je malo odvisno od dobre volje delodajalca – ker kolikor vem, tudi piše, da moraš 2 tedna porabiti, če se drugače ne dogovoriš z delodajalcem in ponekod v službah omogočajo tudi prenos teh 10-ih dni v naslednje leto.
Jaz tudi še nikoli nisem uporabila 2 tedna strnjeno, pa mi čisto normalno odštevajo dopust. 10-ih dni mi pa niso pustili prenesti v naslendje leto.
Registrirana: midva ga pokuriva “na silo”, v maju in juniju naju ponavadi ene 2 ali 3 tedne ni, da ga pokuriva do konca.
Pa dajte, no…
10 dni strnjeno – nikjer ne piše, da je delavec dolžan koristiti 10 dni dopusta strnjeno, ampak je to njegova pravica – da mu je delodajalec dolžan to omogočiti.
In ne, zaradi tega, ker delavec ni koristil 10 dni dopusta strnjeno, mu nič ne “propade”.
Vsekakor je prav napisala vodnarka*.
Če je še katera v dvomih, naj prebrere ZDR – je na netu.
Sedaj pa moja čist sveža zadeva. Na popodniški sem bila od 15.12.2006 do 15.01.2008 (13 mesecev zaradi treh mlajših od sedem let). Torej, ni me bilo v službi celo leto 2007.Lani sem seveda dobila obvestilo, da imam cel dopust.Letos sem začela službo tako, da sem najprej izkoristila pol starega dopusta.Ker pa me je motilo teh 10 dni, ki mi jih niso vzeli sem jih sama opozorila kaj je sedaj to, ker sem imela na izpiskih stanje vsega lanskega dopusta. Danes pa šok. Kadrovska mi reče, da lani nisem upravičena do NIČ dopusta. Torej bi morala sedaj nadomestiti lanski dopust z rednim, kar mi je pa čist mimo. Marca, pa bi mi ostalo le nekaj dni tekočega dopusta.Če kdo kaj pametnega ve,kaj je v mojem primeru res, bi mi prav prišlo.
“(1) Letni dopust je mogoče izrabiti v več delih s tem, da mora en del trajati najmanj dva tedna.”
EN DEL – nikjer ni opredeljeno kateri del, tisti, ki ga koristiš v letu za katerega ti je dopust odmerjen ali tisti del, ki ga koristiš v naslednjem letu
Za cvetka4, mislim, da nimajo prav, tebi še vedno ostane del dopusta nad 10 dni, 10 dni pa ti propade. Upoštevati morajo goraj navedeni člen iz Zakona o delovnih razmerjih.
Ker si v koledarskem letu, v katerem ti je bil odmerjen dopust, delala manj kot šest mesecev, imaš pravico izrabiti letni dopust v skladu z drugim odstavkom 163. člena. Do konca tekočega koledarskega leta si bila dolžna izrabiti najmanj dva tedna, ker ju nisi, ti propadeta, preostanek letnega dopusta pa lahko koristiš po dogovoru z delodajalcem do 30. junija naslednjega leta.
Hvala, tudi jaz tako razumem ta zakon. Žalostno mi je, da naj sedaj jaz obveščam kadrovsko o zakonih in členih, čeprav nimam pojma o tem. Pri mojem delu ni posebne tolerance do mojih napak, oni bi pa svoje napake kar poturili meni. Še včeraj sem imela cel lanski dopust, danes bi mi pa še letošnjega pohopsali. Banda. Še dobra, da se kdaj tukaj gor obesim, da kaj zvem. Pa lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.