Najdi forum

LANCOME

Je katera že obiskala Lancom beauty center v LJ? Jaz bi šla na nego obraza, pa me zanima kakšne so vaše izkušnje….

Jaz sem bila na globinskem čiščenju obraza enkrat in mi je bilo zelo všeč. Res te čist zrelaksira, kozmetičarka je bila zelo vredu ( Mateja) in mi je povedala čist vse kar me je zanimalo. Potem sem dobila še polno enih brezplačnih testerčkov in napisan nasvet za nego obraza..Obisk naj bi bil dolg eno uro, jaz pa sem bila tam skoraj dve uri. Tudi doma nisem dobila nobenega vnetja ali kaj takega. Meni je bilo fino, nisem pa bila še v nobenem drugem salonu.

KOLIKO PA STANE TO GLOBINSKO ČIŠČENJE OBRAZA ?

A pa je ta salon kej fancy pa to? Ker ze samo ime je tako da mislis da tja itak hodijo same take…kako bi rekla..lepe…??

Salon vsaj na zunaj zgleda ful fancy in tudi cene so kar fancy – nega obraza stane 12.500 SIT.

Očitno se je podražilo, jaz sem dala lani okrog 9000 SIT. Če greš dopoldan imaš 10% popusta (ne vem, če to še drži).
Fancy- če že grem na nekaj takega česar si navadno ne privoščim, potem imam rada, da je lepo, čisto in da se počutim kot kraljica.
So ful prijazni, nihče me ni gledal zviška. Sem pa čist normalna študentka.

Jaz sem bila tam čisto informativno, na koncu smo tam izbrali darilni bon za rojstni dan prijateljice in moram povedat, da niti slučajno niso fancy ali karkoli drugega. So izredno usposobljeni, prijazni, ustrežljivi in še bi lahko naštevala. Resnično se ti posvetijo, ne glede na tvojo obleko ali premoženjsko stanje. So res pravi profesionalci in vsak njihov tretma je vreden svojega denarja.

Meni je bilo tudi zelo všeč.Bolje da greš v “fancy” salon,tam vsaj veš da se poleg končane šole še vedno izobražujejo in da veš katero kozmetiko ti dajejo na kožo. Mislim, pa da ni kakšne grozne razlike v ceni od drugih majhnih salonov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close