Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lancelot II

Lancelot II

Nanča!
s ponosom sporočam, da imam za sabo 100 minut slinjenja :))) Jah kaj čmo, res je adorable!! Pa ta njegov “accent”!! No, od zdaj naprej bom budno pazila, kaj počne in kje igra!
Aja… žal tud nisem še zasledila kakšnih drugih slik, vse je iz ioanonline, se mi zdi.
Ajt, lp
miša

A zato ni bilo nobene črke od tebe? :-)) Če bom zasledila kje kakšno oddajo, ti sporočim kar na forum. Upam, da bo čimprej kakšna. Kaj pa, če bi medve poslali na SLO zahtevo, da odkupijo vse filme Hornblower, kaj praviš na to?? :-)))))
LP
Nanča

Nanča, to je pa THE IDEJA! Samo kako to, da tega ni bilo na SLO?? Ali pa POP TV? A ni bil Hornblower celo za Emmyja nominiran? Sem na forumu Ioanonline brala, da je bila prejšnji teden podelitev emmyjev in se se vsi spraševal, če se bo Ioee pojavil! Pol sem seveda vse programe čekirala, ampak nikjer nobene podelitve! :(( V glavnem, sva na liniji :)), Geslo je Lancelot!! :))
LP

Aja, pa še komentar k “Dalmatincem”: Ioan mi je bil prikupno zmeden!! Pa tista blond avša niti ni tko slaba. Moram ji priznat, da ima dober okus!! :))
Ajt LP
Miša

miša, podelitev so pa vrteli na hrvaški novi tv. verjetno jo bojo kmalu v nezavest ponavljali na tv3.
kar se pa tiče hornblowerja, so ga pa lani ali še leto prej vrteli na slo. to se pa spomnim zato, ker je imel lepi horatio enega prijatelja, in ker je mene zanimalo, kako da sta se znašla skupaj v ujetništvu, če je pa njegov kolega par delov prej kao umrl (to sem gledala na htv). na žalost pa je bila zadeva ob enem takem čudnem času da nisem mogla vsega gledati.

Neverjetno, kako mi je lahko kaj takega ušlo? Hornblower na SLO in jaz tega nisem gledala?? Grozno. :-(( No, ja, če lahko vse te nadaljevanke (ne sicer glih SLO) ponavljajo v nedogled, bi lahko to tudi. Ane ane; miša? torej; naše geslo je lancelot; se beremo; babnce :))))

To je noro babe, to je NORO!! Kako, da je to šlo mimo??? Mislim….
Š k o d a!
Saj, ponavad je tko, da kakšne brezveznosti ponavljajo v nedogled, ko pa kaj čakaš, pa nič. Tko se spomnim ene nadaljevanke Če bo kdaj jutri. Ful mi je bila všeč, vendar je do zdaj še niti enkrat niso ponovili. Niti v kakšnih sušnih poletnih mesecih ne. Zato mam žal bolj malo upanja za Hornblowerja! Ampak, punce: upanje umre zadnje!! :))
Na Ioana!!
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close