Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lako greš k zobarju, če si prehlajen?

Lako greš k zobarju, če si prehlajen?

Vprašanje v naslovu.

No, sicer po moji logiki NE, kaj, če kihneš med posegom, pa z nosa ti teče….zobarja lahko tud okužiš…?

zobozdravniki bi itak morali nosit maske, rokavice in varovala za oči, vsaj moja zobarca to tako tudi nosi.

bolj je problem dihanje skoz usta… se ti lahko zaleti slina, pa kihanje med posegom tudi ni najboljše zate…

Moj ima na vratih veliko obvestilo: Če ste prehlajeni, ostanite doma in se prenaročite!

Ja, saj moj dr. tudi nosi masko, bolj je problem v tem, da težko diham, oz, sploh ne skozi nos, pa kiham, ko norc. Čakala sem na datum 2 meseca, zdaj pa ta prehlad….ful sem jezna no.

Ja, bo najbolje, da ga pokličem. Sam upam, da ne bo potrebo čakat znova 2 meseca, saj imam zlomljen del sprednjega zoba, sicer na notranji strani, se ne vidi, nič ne boli ( za sedaj še ne boli).Ufff……

preden da greš k zobarju se našopaj s kakim coldrexom, meni to vedno za par ur odpre nos in pomiri kašelj

Z malo zdrave pameti bi odgovor na vprašanje sam pogruntal!

Jaz ne grem k zobarju, če kiham, če kašljam, če smrkam……za vsak slučaj, da se tam ne zadavim…

Urejeno. 🙂 sem prenaročena za drug teden.

Kapljice si nafilaj v nos… buhvar, da jih ni, jst ne zdržim dan z zamašenim nosom…

Mene tudi skrbi, čez dva dni sem naročena, pa sem prehlajena. Mi je jasno, da se je najbolje prenaročiti, ampak verjetno bom v tem primeru čakala še 3 mesece. To pa boliiii…..

Zelo pronicljivo!!!:-))))

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close