lak za nohte?Rabim nasvet
danes sem šla v drogerijo da bi si kupila en lep rdeč lakec pa me je izbira firm in odtenkov presenetila, tako da si na koncu nisem kupila nobenega….a mi lahko svetujete? Rada bi barvast lak (rdečkast, zlat…vseeno) ki se ne bi okrušil že po petih minutah… Nadlak in podlak imam, rada bi samo mnenje o kvaliteti lakov (npr. Nivea, Jade, Loreal…) in koliko časa držijo brez krušenja.
Hvala in lep dan!
Lakov za nohte mam doma zihr tolk kot v DM. Ko jih kupujem, ne gledam tolk na znamko kot to, da mi je všeč. Sej kruši se vsak, sploh, če imaš roke velik v vodi pa čistilih. Zdi se mi pa, da manhatnovi niso kaj prida, pa Jade – no, ja… Js si najraj kupim tiste najmanjše (so zlo pocen, kvaliteta pa je kar vredu), ker se jih kmal naveličam. Ko si nohte lakiram, si pa vedno nanesem 3 sloje, vsak pa moraj bit pred nanosom naslednjega suh. Njabolj pa me jezijo nekvalitetni lake rdeče barve, ki puščajo sledi na papirju, steni… Kupla sem tud dobre znamke pa niso nič boljši kot navadni.
Tudi jaz se jezna zaradi lahkov ki mi gredo po dveh dneh dol zato vedno dam gor še plast blešlic in imam lak na nohtih tudi po 14 dni ne da bi se mal okrušil pa še všeč mi je. Full lepo gre rdeč lak in gor srebrne bleščice. Pa tudi katerikoli drugi vedno dam bleščice čez nalakiram pa se samo enkrat z barvnim in enkrat z bleščicami. Pa sloh ni važe katere firme je lak in tudi če spodnjega malo grdo namažeš se z bleščicami vse pokrije.
Forum je zaprt za komentiranje.