Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lak za nohte

Lak za nohte

Pozdravljeni!

Opazila sem da je večina kozmetičnih firm izločila iz prodaje večino barvnih odtenkov lakov za nohte. Sedaj prodajajo samo neke čudne svetleče odtenke.

Zanima me katera znamka ima še na razpolago lak za nohte ki je zelo prekriven, nesvetleč v kakšnem močnem roza ali pink barvi. Pomembno mi je predvsem da je lak prekriven in da zadostuje že samo ena plast in da je roza ali pinki barve. Kaj mi priporočate?
In zakaj ostalih lakov ni več v prodaji?

Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem!

Pozdravljena!

Žal je tako, da se vse prepogosto menjajo linije in barvni odtenki znotraj posamezne blagovne znamke. To velja skoraj za večino blagovnih znamk, ne glede na kakovost ali ceno. Verjetno se je tudi že vam zgodilo, da ste po težkih mukah našla proizvod, ki vam je ustrezal, potem pa so ga izločili iz prodaje! 🙁

Vse te spremembe se izvajajo s strani proizvajalca kozmetične hiše in niso odvisne od uvoznika ali pa same trgovine. Je pa res, da se glede na prostorsko omejenost večina trgovin odloča samo za določeno barvno paleto in v sortimanu nima vseh barvnih linij določenega proizvoda.

Kar se tiče barvnega laka, torej roza, poskusite najti barvni odtenek pri IsaDori. IsaDora ima kar nekaj lakov, ki so roza barve. So obstojni in prekrivni. Lahko pa pogledate tudi pri ostalih proizvajalcih. Kar nekaj proizvajalcev je menjalo barvno paleto in teksturo lakov.

Lp Nada

pinki lak imajo tudi pri jade…je pa tudi kr obstojen.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close