Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style lak za nohte in maskara?

lak za nohte in maskara?

Živjo!
Zanima ma kolko časa naj bi zdrzala maskara če jo uporabljas vsak dan?Uporabljala sm manhetnov lak,naravne barve.Je zelo dober,ker ga imas vsaj 3 dni vendar se mi ze po enem mesecu zgosti polovica laka in ga ne morem več uporabljati kar me zelo moti..Sm problala met lak v hledilniku vendar ni blo nič drugače.Tudi za maskaro me moti ker se mi prej posusi.Morda poznate kakšen trik s katerim bi podaljšala obstojnost laka,ker se me zdi vseeno ali uporablas potem lak za 200sit in ga moras vsak dan nanasati na nohte in vsaj porabis celega kot pa da polovico laka vrzes stran.pa lp:patricia

Pozdravljena!

Maskara naj bi načeloma “zdržala” ( z vsakodnevno uporabo ) vsaj 3 mesece. S tem, da vas opozarjam, da krtačko pred nanosom ne pomakate večkratno v tulec s teksturo. Kajti s tem dovajate v tulec zrak in maskara se začne sušiti ali pa packati.

Krtačko lahko tudi umijete in sicer z vročo vodo.

Glede laka: najraje se že pri nakupu laka za nohte odločam za lake, ki so teksturno veliko bolj tekoči ( niso tako gosti ), kajti laki se zelo hitro zgostijo. Na tržišču obstajajo posebni razrečevalci laka za nohte. Mislim, da ga ima Artdeco, pa tudi ostale blagovne znamke specializirane za nego nohtov.

Lp Nada

Jaz sem ravno pred nekaj dnevi kupila Artdeco razrečevalec in je zelo ok.
Glede na to, da se ne lakiran redno in se mi laki vedno zgostijo je to super rešitev.
Pa tudi cena je normalan 1.600 sit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close