Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Lahko ena oseba uredi več viz? (za Indijo, na Dunaju)

Lahko ena oseba uredi več viz? (za Indijo, na Dunaju)

Pozdravljeni!

Zanima me, ali lahko dobim Indijsko vizo na Dunaju tudi za prijatelja, čeprav ne bi bil osebno prisoten? (v času delovnih dni si težko dobi dan dopusta)

Hvala in LP

Za indijsko vizo je menda možno urediti tudi v Zagrebu.

Če želiš Lonely Planet za Indijo me pokliči.

Posodim za eno leto.

LP!

Ulrik

Da, če imaš izpolnjen obrazec (ali pa če ponarediš podpis).
Do kdaj pa rabita vizo?
Jaz si jo bom urejal čez 3-4 tedne, sicer bo pa Slovencev kmalu več v Indiji, kot v SLO 😉

Za Zagreb sem slišala samo to, da je ne dobiš v istem dnevu in moraš biti obakrat osebno prisoten. Prijatelj je imel z njimi cele kolobocije, češ, da je za Slovence sedež na Dunaju.. Ne, nimajo nas preveč radi, tudi to drži 🙂

Na potovanje greva sredi februarja, torej se počasi že zanimam.. Je pa res, da prijatelj špara z dopustom, dela nadure.., zato bi bilo zelo ugodno, če bi lahko vizo dobila še zanj.
Meni čas ne predstavlja nekega problema. Študenti pač.. 🙂

MarkoP, kdaj odletiš? Načrt?

26.2. Delhi
Z dvema kratkima postankoma (Agra, Allahabad) v Varanasi – fotkanje Holija. Potem pa let v Kathmandu in naprej z busom do Darjeelinga in okolice….

Točnega odgovora ne bi vedela, če pa pomislim, da se da vizo dobiti tudi prek pošte, bi po mojem mnenju šlo skozi tudi v tvojem primeru..

Ola!
Za prijatelja lahko dobis indijsko vizo na Dunaju. Prej naj on izpolne obrazec in njegovo osebno fotografijo moras imet. Meni in fantu, so tudi drugi dali izdelati in ni bilo nobenih problemov. Za zagreb pa ne vem.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close