Najdi forum

Lahko AV uniči pc?

01.01.2010, ko udari veliko virusov, se mi je pokvaril pc, javljalo mi je napako, da je licenca za windowse potekla in delal je omejeno samo eden od dveh uporabnikov. Klicala sem servis, kjer so mi rekli, da je kriv virus in da bo popravilo stalo 20 eur, če se ne bo dalo brati diska, pa 40.

Peljala sem jim računalnik tja. Me kličejo naslednji dan in pravijo, da se diska ne da brati, da je pc fuč.

Vprašala sem računalničarja, če je možno, da mi je kdo vstopal v pc, ker sem imela razlog za to .. in če bi mi ta lahko uničil računalnik. Odgovoril je, da ne, da to ni možno, da samo če sem si sama pognala virus s kakšnim programom, ki bi ga sama zagnala..recimo da bi ga dobila po mailu..potem je to mogoče, drugače mi od zunaj tega nihče ne more naredit. Kaj mislite, je to res…res nihče ne more v moj pc, brez da jaz namestim vohunski program?

zanima me še, kaj bi vi storili…pustili pc servisu..gor imam podatke, ki mi bodo morda kdaj prišli prav..mogoče bo kdaj tehnika tako napredovala, da se bo disk dalo prebrati..je treba kaj plačati za diagnozo računalnika..skratka zanima me, kako bi ravnali vi..prosim..

Najdi boljši servis tile očitno nimajo pojma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close