lahke punce
Mislim, kolk enega brezveznega kreganja!
Če hočeš seksat, pač seksaj, če ti ne paše pač ne. Ne štekam, zakaj bi se nekaj zadrževal in ne bi živel tako kot hočeš? Pomembno je, da živiš tako kot ti paše in si zadovoljen z življenjem. Vsak zase odgovarja in vsak naj se zase in za svoje probleme briga. Meni niso punce nič slabše, če se vsak dan z drugim dol dajo al pa če se nkol ne! Da bi se zadrževal zaradi lažne morale? Ne hvala.
Vsa ta dekleta bi blo treba vprašat ko bodo stare ene 40-50 let…..Osebno sem mnenja, da je seks dober s partnerjem ki ga dobro poznaš, ki ve kaj in kako ti paše……s popolnim neznancem, takim za en skok jaz tega nikoli nebi mogla doživet, kar doživljam pri seksu s svojim partnerjem….Poznam eno tako, ki jih lahko našteje že krepko čez sto…..pa tudi toliko jo poznam da vem da ni srečna…..zakaj?zato, ker zna z moškimi samo v postelji….za življenje pa je potrebno še marsikaj drugega…..
Imela sem kar ene par partnerjev, ne vem, koliko je za va veliko, ampak rečmo, da sem jih imela več kot moje prijateljice. Ne grem z vsakim, ki mi pomaha, se pa je že zgodilo, da me je kdo pač privlačil in sem spala z njim, v zvezo se pa nisem imela namena spuščat. Fora je v tem, da nisem nikogar prizadela, bila sem samska, tip je bil samski, bila sva zaščitena in oba sva vedela kje stojiva. Mogoče je zato še toliko bolj vznemirljivo.
Bedne pa se mi zdijo ženske, ki se silijo tipom, ki so že zasedeni, še bolj bedni so pa tipi, ki so v vezah, pa nimajo toliko jajc, da bi ženski priznali, da jih včasih srbi, da bi šli z drugo. Lubčki, na dveh stolih ni dobr sedet, ker se rado zgodi, da dol padeš in si tiča potolčeš.toni napisal:
>
Forum je zaprt za komentiranje.