Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek lahke punce

lahke punce

Ja pa nisi tip Lori, si ženska zato drugače razmišljaš.

Ja pajk, kdo ti je pa to vcepu v glavo, da punce ki niso lajdre, ne znajo uživat v seksu? A misliš, da samo tiste, ki imajo noge non stop narazen znajo uživat?? Zelo zelo napačno mnenje imaš, totalno zgrešeno res.

Bogi dec ki te ma LORI. Mislim da tvoj še pogledat ne sme nobene ga takoj napadeš s svojo tečnobom.

Vsi za enega, eden za vse.

bravo, sama si ugotovila, zakaj sem jaz zate kurba in zakaj si jezna na ves svet in v čem točno je razlika med mano in tabo- jaz bi se lahko dol dala z vsakim, ki si ga poželim – ker lahko izbiram, ti pa ne moreš in se moraš zadovoljiti s tistim, ki izbere tebe

ne bodi tako ostra, no.:))))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mislim, kolk enega brezveznega kreganja!
Če hočeš seksat, pač seksaj, če ti ne paše pač ne. Ne štekam, zakaj bi se nekaj zadrževal in ne bi živel tako kot hočeš? Pomembno je, da živiš tako kot ti paše in si zadovoljen z življenjem. Vsak zase odgovarja in vsak naj se zase in za svoje probleme briga. Meni niso punce nič slabše, če se vsak dan z drugim dol dajo al pa če se nkol ne! Da bi se zadrževal zaradi lažne morale? Ne hvala.

Mene zanima samo s kom se jaz dajem dol, za druge se mi jebe.

Vsa ta dekleta bi blo treba vprašat ko bodo stare ene 40-50 let…..Osebno sem mnenja, da je seks dober s partnerjem ki ga dobro poznaš, ki ve kaj in kako ti paše……s popolnim neznancem, takim za en skok jaz tega nikoli nebi mogla doživet, kar doživljam pri seksu s svojim partnerjem….Poznam eno tako, ki jih lahko našteje že krepko čez sto…..pa tudi toliko jo poznam da vem da ni srečna…..zakaj?zato, ker zna z moškimi samo v postelji….za življenje pa je potrebno še marsikaj drugega…..

Opisala si vse lastnosti lahkih žensk, zato mi ne gre v glavo zakaj so take ženske večinoma samske – ni šmenta, da ne bi našla v množici pravega, pa še prej ga sproba.

Kasandra, ti si ful primitivna ženska. Take so že huj, kot pa tiste, ki menjajo partnerje.

Zakaj pa bi bla primitivna?
Samo vprašala je, odgovori so pa tudi mene kar malo presenetili.
Verjetno ima kakšne slabe izkušnje z labilnimi moškimi.

Zakaj primitivna? Preberi njene poste. S tako žensko jaz ne bi šla niti na kavo (tudi z moškim ne). V bistvu ljudi, ki tako blatijo druge, ne maram. Stvari se da vprašati in komentirati tudi na mnogo bolj primeren način.

Lep pozdrav,

Nike

Imela sem kar ene par partnerjev, ne vem, koliko je za va veliko, ampak rečmo, da sem jih imela več kot moje prijateljice. Ne grem z vsakim, ki mi pomaha, se pa je že zgodilo, da me je kdo pač privlačil in sem spala z njim, v zvezo se pa nisem imela namena spuščat. Fora je v tem, da nisem nikogar prizadela, bila sem samska, tip je bil samski, bila sva zaščitena in oba sva vedela kje stojiva. Mogoče je zato še toliko bolj vznemirljivo.
Bedne pa se mi zdijo ženske, ki se silijo tipom, ki so že zasedeni, še bolj bedni so pa tipi, ki so v vezah, pa nimajo toliko jajc, da bi ženski priznali, da jih včasih srbi, da bi šli z drugo. Lubčki, na dveh stolih ni dobr sedet, ker se rado zgodi, da dol padeš in si tiča potolčeš.toni napisal:

>

Ja Venuska,
zgleda da si pol tko fejst ane… to pac normalno da mas vecjo zbiro :). Sigurno si pa ze naletela na kazga zlo hudga pa ni hotu… tut taki obstajajo, k so fer.

a ti uresničim željo :)))

a ti uresničim željo :)))[/quote]

V 9 letih se ji je menda ta želja uresničila tudi brez tebe.

temu se reče “obupanost” 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close