Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek lahke punce

lahke punce

Ah spider, kaj čem se pritoževat, sej se ne, samo malo razočarana sem nad tem kar berem. Verjetno sem imela drugačno mnenje glede moških, da vam je pomembno bolj kaj druzga pri ženskah, ne pa samo to da rade dajo…

A si res razočarana? Kaj pa naj bi še bilo pomembno? Saj gospodinjit itak noečete več, tako da ostane samo še DAŠ-NE DAŠ, za gospodinjstvo pa plačaš pomočnico in življenje je FINO!

Neroda, ni vredno niti odgovora to tvoje pisanje.

HA HA bom kr počla od smeha ti pa si faca neroda…

Kr misl si poba…

Meni so lahke punce všeč….

…ker sem švoh pa težkih ne morm dvignt :))

Draga Kasandra in tebi podobne ŠENTFLORJANKE !

Kaj je bolj podlo ? Menjavati partnerje ali žaliti in obrekovati vam drugačne ženske z umazankami ?
Nedvomno imam raje »lahke« ženske kot pa hudobne !

Koka, ne se jim kr tak pustit.

😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja koka všeč so jim samo toliko časa, dokler dajo noge narazen, za resno punco ali celo za ženo pa take ne izberejo, pač pa po možnosti še nedolžno.

Se predam Mare, sem upala da bo kje kšn pameten dec, ampak vidim da so celice povsod v spodnji glavi, ah kaj čmo 😉

prou fajn je bit lajdra drage moje svetniške dame
v življenju je treba vidit, otipat, obliznit, sprejet v svoje globine čimveč tičkov, sicer se obesiš na prvega, ki pride mimo, ne glede na stopnjo kretenizma, ki jo premore in potem vsa zarjavela in nezadovoljena bentiš čez vse te lajdre, ki si drznejo zadovoljevati svoje nizke umazane nagone

ahahahahahahah
ahahahahaha

lepo povedano !!!!!

Pa saj imate ženske svoje celice tudi v mednožju in jih znate zelo dobro uporabljati! Za vse vrste izsiljevanj. Ubogi možje, ki ne vedo več kdaj bodo glavoboli, kdaj boste utrujene od celodnevnega dela v gospodinjstvu (kar zgoraj nisi hotela komentirati), kdaj bo to in kdaj bo ono. Vmes pa s trdimi skačejo okrog in moledujejo kam bi ga vtaknili. In tako smo zopet pri lahkih ženskah. Še dobro da so, kajti ve, ki se imate za cvet normalnosti ženskega spola, ste, v resnici, zelo pokvarjene in zelo dobro manipulirate s svojim mednožjem napram vašim moškim. Veliko pametnih moških je trdilo da je ženska pamet skoncentrirana v mednožju.

Moja babica je že od nekdaj govorila: Kurc zamujen ne vrne se noben!

sposojeno iz filma Jebiga

Drage lahkotne fride in ostale, to vprašanje je bilo namenjeno moškim, zato dajte sproščat vaše napetosti kje drugje, ne? Ne pa da povsod vtikate vaše nosove. Pejte fukat ne, če ste tako odprte in radodarne, ne pa da zapravljate čas na forumih. Al je mogoče, da vam je kljub vašemu pestremu in zeloo zelo aktivnemu spolnemu življenju dolgčas in se morate kratkočasiti na forumih, kjer se hvalisate kako pogosto sprejemate lulčke?! Nemogoče, take aktivne babe, dajte no. Saj bi mogle fukat cele dneve in noči,ne?! Uživajte draga radodarna dekleta in še enkrat – to vprašanje je bilo namenjeno moškemu spolu.

hmm.. kaj imaš od tega da se tako razburjaš? Mene take osebe sploh ne motijo in menim da je prav se prej znoret, če se že moraš, ne pa potem ko se odločiš za nekoga in naj bi bil zvest.

Kako vezo ima s tem radodarnost? Če je želja in potreba je to obojestranko, ne pa samo s strani ženske… A ženske po tvojem mnenju ne bi smele uživat?

Če te je tip prevaral, kar je zelo očitno pol je kriv on in noben drug, razumeš?

Kaj si ti ženska nepismena al kaj? A znaš brat?? A vidiš zadnji stavek, ki sem ga napisala?! Če bi rabla ženska mnenja, bi šla na drugi forum, štekaš?! Ti si pa strokovno ugotovila, da je mene tip prevaral? Ha ha ha..
Lp

Jaz pa “strokovno” ugotavljam, da si potrebna kot Sahara vode! In obenem nevoščljiva vsem, ki dobijo tisto, do česar ti težje prideš, ali pa sploh ne moreš priti!

Lahkih punc pravzaprav ni, so le dekleta, ki znajo uživati v vsem, kar lahko od življenja dobijo. In “lahke in neumne” so samo, če si tega ne vzamejo.

Najbolje jo odnesejo KEŠ Pi.ke.Uživajo in iskoriščajo moške dokler gre,na koncu se opečejo in saj veste razdor veze,ločitev…dobijo še slabosti in grenak priokus.Torej načelo lahkih deklet in keš punc:kuj železo dokler je vroče.

hehe moj zadnji stavek pa je da bom pisala, kjer bo meni pasalo in kar mi bo pasalo, kapiraš kura neumna?

Ja res, imaš prou. Veš da ga nisem še imela noter?! Srečne tiste, ki ga lahko imajo, smrk smrk….

Pač nekako se mi zdi,da vsi uživamo v sexu. Pač nekateri ostanejo celo življenje pri enem partnerju nekateri pa ne in imajo pač več partnerjev,da potem dobi stalnega partnerja, pač nekateri pa celo življenje ne najdejo partnerja in pač sexsajo in sexsajo….. Vsak ima svoj življenje in tako brezzveze se mi je vtikati a ti pa sexsaš vsak drugi dan z drugo pa kaj pa kaj. Zato Kasandra tako kot pravijo, jaz se ne sprašujem če hočem z eno spat koliko jih je že imela pred mano, pač grem,če mi tisti trenutek to paše. Nobena se mi pa ne gnusi in Dašenka pravi potem pa na koncu hočejo pošteno in nedolžno. Ne ni res raje imam dekle, ki je simpatična,rada komunicira, se rada zabava kot pa eno dekle,ki je po cele dneve doma ne pokliče nobene prijateljice za ven in čaka samo kdaj bo njen moški prišel domov, take dekleta so ponavadi izredno tečna in se samo pomilujejo na vsakem koraku.

Spider napisal:

Za pofukat pa take so,
> zakaj pa ne.

Imaš prav pajkec, zakaj pa ne? Prav izbirčen pa potemtakem nisi, a si ti tudi lahek?

ah ubogo dete, ne si tko k srcu jemat
sej boš sexala na onem svetu

Sem tako izbirčen, da me zakompleksane ženske, ki ne znajo uživati v seksu, prav nič ne zanimajo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kasandra ne se pustit tem gnilim kurbam.V celoti te podpiram!
Sj ni problem v seksu ampak v tem da se te koke lahko dajejo dol glih z vsakim bebcem!
Fantje seks je čist kul samo jaz če bi bla tip ne bi nikol svojega tiča vtaknila v totalno pref… pič….!!!

PREMAL SE CENTE DRAGI FUKAČI!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close