LADO BIZOVIČAR
Haha…kako si ti občutljiva in zamerljiva 😛
Daj povej raje kaj si po horoskopu? Morda rak, ribica ali ?
Res ne vem kaj si misliš, če bi vedel te ne bi nič spraševal.[/quote]
Že tretjič te sprašujem: kaj za vraga hočeš?
Je milijon drugih forumašic, pa ti se že tretjič v dveh tednih ukvarjaš z mano. In tretjič je zgolj zato, ker sem se izognila še četrti možnosti za soočenje….
Pa se mi ne zdi, da ravno veliko sodeluješ na tem forumu … Pojaviš se iz teme, z očmi (ali bolje zobmi) upirjenimi vame: Torej – preden mi postaviš spet neko brezvezno vprašanje, mi lahko prosim vljudno odgovoriš na to, ki sem ti ga jaz postavila že trikrat?
Lahko se pa sprenevedaš še naprej …[/quote]
Oprosti, nisem te imel namena nadlegovati, tako je naneslo. Kaj hočem od tebe, ne vem, vem pa da te rad berem, mi je všeč tvoj način razmišljanja oz pri nobeni forumašici nisem opazil, da bi kaj izstopala v pisanju oz bila vredna branja – to je vse.
Lahko noč.
Že tretjič te sprašujem: kaj za vraga hočeš?
Je milijon drugih forumašic, pa ti se že tretjič v dveh tednih ukvarjaš z mano. In tretjič je zgolj zato, ker sem se izognila še četrti možnosti za soočenje….
Pa se mi ne zdi, da ravno veliko sodeluješ na tem forumu … Pojaviš se iz teme, z očmi (ali bolje zobmi) upirjenimi vame: Torej – preden mi postaviš spet neko brezvezno vprašanje, mi lahko prosim vljudno odgovoriš na to, ki sem ti ga jaz postavila že trikrat?
Lahko se pa sprenevedaš še naprej …[/quote]
Oprosti, nisem te imel namena nadlegovati, tako je naneslo. Kaj hočem od tebe, ne vem, vem pa da te rad berem, mi je všeč tvoj način razmišljanja oz pri nobeni forumašici nisem opazil, da bi kaj izstopala v pisanju oz bila vredna branja – to je vse.
Lahko noč.[/quote]
Nimam besed… :/
Me rad bereš, nimaš namena me nadlegovati, ti je všeč moj način razmišljanja, pa vendar v isti sapi me označuješ s samovšečno, arogantno, redkobesedno, no danes sem pa še občutljiva in zamerljiva… Pa še cel kup drugih vrednostnih sodb, ki sem jih že pozabila …
Ne, Mitko, nisem zamerljiva. Imam pa rada čiste račune. In ne obnašaš se kot nekdo, ki misli to, kar si pravkar napisal, ker potem ti ne bi bil problem tudi kaj “dati”, in ne zamo “zahtevati”.
Lahko noč tudi tebi.
.
Če plačuje davke ali ne … ne vem. Če jih ne, potem upam, da jih bo država izterjala. Pa nisi ravno ti pred nekaj dnevi razlagal, da enkrat nisi plačeval davkov, ker enostavno nisi mogel…???
Zadeve niso vedno črno-bele. Tako da – jaz v takih primerih enostavno raje ne sodim… in zaupam, da bnodo pristojne inštitucije ukrepale, če je to potrebno.[/quote]
Oglej si ga na DURS-ovi strani.
Forum je zaprt za komentiranje.