LADO BIZOVIČAR
Pa zakaj se vedno najdejo taki, ki morjo komplicirat? Vsak se trudi za svoje delo……..pa ti vodi eno oddajo, mogoče boš pa tud ti kakšno besedo kdaj požrl-a?!
Eni so pa res taki, ki samo iščejo napake, pa kje je pozitivnost, pa kakšna pohvala?????????’
Men je čist kul voditelj, full sproščen, pa zabaven, za to oddajo idealen, saj je nedeljsko popoldne namenjeno sprostitvi.
Če bi bla pa kakšna zadrgnjena oddaja, pol bi se moral pa drugač obnašat, oziroma je sploh ne bi vodu, ker mu ne bi pasal.
Postavte se v njegovo vlogo…bi jo boljš opravljal?
*Sam komplicirat je najlažje, pa polena pod noge metat.*
Vprašala je, če katera kaj ve o njem! In, jaz vem samo to, kar sem slučajno o njem prebrala v Novi! Briga me, ali je res ali ni, ker ga itak nikol ne gledam! Saj vodi samo tisto oddajo ob Nedeljah, takrat pa nas ni doma, ker ob nedeljah hodimo z družinico na izlete!
Tako, nikjer nisem napisala, da je karkoli res! Pač…takrat sem to prebrala!
Pozitivnost in pohvala gre njegovi sovoditeljici! On pa ne požre besede samo kdaj pa kdaj, temveč skoraj nikoli ne konča stavka, vpada v besedo sovoditeljici in gostom, ima “butaste” pripombe, ki izhajajo iz pogovornega – pouličnega jezika in še in še. Kaj je dobrega tukaj res ne vem. V kolikor pa je tebi ideal moškega voditelja nekdo, ki v celi oddaji ni sposoben dokončati nekaj stavkov, ki ni sposoben povedati nekaj smiselnih stavkov, in čigar glavna fora so odvezane vezalke (simbol česa bi to lahko bilo?), potem ne vem kaj si misliš o, na primer, Urški na TV 3, Rebeki na Net tv, vse voditeljice in voditelji Videospotnic in še veliko je sposobnih TV voditeljic in voditeljev, ki kažejo svojo sposobnost z dobrim opravljanjem svojega dela, ne pa s požiranjem stavkov, vpadanjem v besedo, grdim govorjenjem, ipd. Verjetno si misliš da so nesposobni ali kaj podobnega.
Da je dobra? Joj pa ne ona… No, vsak ima svoj okus, samo če ti ocenjuješ glede na vodenje Idolov, potem res ne vem, če gledava isto oddajo. Prejšnjič sem ugotovila da v povprečju 20x na oddajo reče: ”Zelo dobro” …na vse stvari odgovori z zelo dobro…
No, pa da ji ne bomo delali krivice, cela oddaja je zelo pod nivojem, tako da kar nekak paše tja.
Forum je zaprt za komentiranje.