Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LAČNA NISEM, TEPE ME NE

LAČNA NISEM, TEPE ME NE

Saj se ve kako rečemo ženskam, ki so plačane za seks.

Kako pa rečemo moškim, ki za seks plačujejo?

V takem primeru bi mu svetoval, da si priskrbi še drugo mnenje preden podleže obupu. :-))[/quote]

Aja, a to si ziher mislil na to, da naj ona proba še kakšnega, da se vidi, če jo ta lahko
razvname? :-))

Ne zajebavaj, če ne preneseš zajebancije!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

V takem primeru bi mu svetoval, da si priskrbi še drugo mnenje preden podleže obupu. :-))[/quote]

Aja, a to si ziher mislil na to, da naj ona proba še kakšnega, da se vidi, če jo ta lahko
razvname? :-))[/quote]

Zakaj pa ne? Morda ji uspe ubost takega, ki mu bo skuhano kosilo, oprane gate in pospravljena bajta čisto dovolj. 🙂

razvname? :-))[/quote]

Zakaj pa ne? Morda ji uspe ubost takega, ki mu bo skuhano kosilo, oprane gate in pospravljena bajta čisto dovolj. :-)[/quote]

Ali pa takega, ki ga bo čakala v zasedi :-))) (brez kosila in v nepospravljeni bajti)

Tako je. In če se začne pritoževati nad neredom … potem se je treba znebiti hudiča.
:))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zakaj pa ne? Morda ji uspe ubost takega, ki mu bo skuhano kosilo, oprane gate in pospravljena bajta čisto dovolj. :-)[/quote]

Ali pa takega, ki ga bo čakala v zasedi :-))) (brez kosila in v nepospravljeni bajti)[/quote]

Ne vem, no. Ona se ne pritožuje nad količino seksa. Morda le misli, da možu njegova kuha ni všeč. 🙂

Ali pa takega, ki ga bo čakala v zasedi :-))) (brez kosila in v nepospravljeni bajti)[/quote]

Ne vem, no. Ona se ne pritožuje nad količino seksa. Morda le misli, da možu njegova kuha ni všeč. :-)[/quote]

Ne, ona ni navdušena nad seksom, kar ti da vedeti, da seks z možem ni bohve kaj.
Torej naj proba še kakšnega, da bosta oba vedela, ali je problem v njej (mogoče je pa
frigidna) ali v njem (se ne potrudi več, kot le zase)…in bosta lahko ukrepala 🙂

Ma ja, sta pač dedc in baba z mentaliteto iz srednjega veka v paru.
Boh vama požegni pestro življenje. 🙂

Ona ni navdušena nad seksom, ker ne ljubi moža in ker on ne ljubi nje. Se pa, zaradi keša, pusti tako ponižati, da je plačana za seks.
On je pa seveda tak bednik, ker očitno ni nobeni zanimiv, zato mora ženski, ki je ne zanima, plačat za seks.

Se v glavnem strinjam….sam en detajlček….če bi bil on zelo dober v seksu, bi ga ona
verjetno ljubila….kaj čmo, take smo ženske….

Se v glavnem strinjam….sam en detajlček….če bi bil on zelo dober v seksu, bi ga ona
verjetno ljubila….kaj čmo, take smo ženske….[/quote]

Če bi bil dober v seksu, mu za seks ne bi bilo treba plačevati, ker bi bil zelo iskana roba :). Če se mu pri ženi ne bi izšlo. Bi z lahkoto našel boljšo partnerko.

verjetno ljubila….kaj čmo, take smo ženske….[/quote]

Če bi bil dober v seksu, mu za seks ne bi bilo treba plačevati, ker bi bil zelo iskana roba :). Če se mu pri ženi ne bi izšlo. Bi z lahkoto našel boljšo partnerko.[/quote]

Viš, pa sva rešili problem naših vrlih forumašev….bodite dobri v seksu, pa vam ne bo
več treba tekmovati v žaljenju žensk na forumih…. :-)))
Čist simpl.

Če bi bil dober v seksu, mu za seks ne bi bilo treba plačevati, ker bi bil zelo iskana roba :). Če se mu pri ženi ne bi izšlo. Bi z lahkoto našel boljšo partnerko.[/quote]

Viš, pa sva rešili problem naših vrlih forumašev….bodite dobri v seksu, pa vam ne bo
Čist simpl.[/quote]

Pravijo, da ni frigidnih žensk, so samo zanič ljubimci.

Čist simpl.[/quote]

Pravijo, da ni frigidnih žensk, so samo zanič ljubimci.[/quote]

Pravijo, ja..

Ko začne moški o frigidnih ženskah, se takoj ve kak ljubimec je :).

Pol sem imel pa jaz srečo… Moje so bile pa vse vroče…. Al pa sem jaz preveč zahajcal.:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ko začne moški o frigidnih ženskah, se takoj ve kak ljubimec je :).[/quote]

Ja, pa pr enih so VSE frigidne…..čudn res….

Skela, vidiš, WD se je že izdal :).

Jaz, kje pa. Sem čisto povprečen:-))) Zmeraj sem imel potem en kup dela, da sem jih… no umiril;-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kaj pa naj?
Kupi se eno stanovanje ali zgradi se eno hišo?
Napravi in vzgoji se eno serijo otrok?
Kot oče zapusti to prvo serijo otrok?

Čist simpl.[/quote]

Ampak je res zanimivo, da se pri tistem, ki za ženo ni zadosti dober za seks, ljubice ponavadi ne pritožujejo oziroma je največkrat celo ravno nasprotno. :-)))

Čist simpl.[/quote]

Ampak je res zanimivo, da se pri tistem, ki za ženo ni zadosti dober za seks, ljubice ponavadi ne pritožujejo oziroma je največkrat celo ravno nasprotno. :-)))[/quote]

hm, res ne vem, kje je rešitev…za ženo bi bila mogoče ta, da gre živet k ljubici, pa jo
vara z ženo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close