Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LAČNA NISEM, TEPE ME NE

LAČNA NISEM, TEPE ME NE

Prejela sem hudomušni mail in ga med drugim preposlala tudi svojemu partnerju – malo za hec, pa tudi malo za res, ker je pri nas doma točno to in izključno to moško delo:

“Odločila sem se, da bom kar sama opravila moška dela v hiši. Legla sem na kavč, gledam televizijo in berem novice . . . Težko je . . . ampak delo je potrebno opraviti . . .”

Njegov odgovor me je zelo prizadel in razžalostil, čeprav je tudi v njem del resnice:

“Lačna nisem, tepe me ne . . . pa če že vse financira, bom pa še noge dala narazen. Težko je … ampak”

Res ima dvakrat večji dohodek, kot jaz in res je najino spolno življenje zelo siromašno. Ampak tak odgovor me res ne vzpodbuja k zadovoljujoči spolnosti, niti k temu, da bi še kar koli vlagala k izboljšanju mesebojnih odnosov.

Kaj menite?

Preprosto mi ni jasno zakaj si s takim tipom?
Samske nismo lačne, noben nas ne tepe. Seks nam je v užitek, debi pa muka.

Menim, da je tole še ena od teoretičnih tem….ampak dajmo vseeno.
Jaz osebno poznam zelo malo družin, kjer je žena ostala doma (pustmo tiste, ki so
naknadno ostale brez službe za kakšen mesec)….tiste, ki jih poznam, so pretežno
v moji vasi…na deželi…na kmetijah, pa še to sploh ni pravilo…mlajše so vse po službah.
In sploh ni tako malo primerov (sploh zadnja leta), ko je brez službe ostal ON…pa da ne
govorimo o številnih prežvečenih temah, ko recimo ona zasluži več od njega…

Tko da….teorija, da mora ženska nuditi moškenu “zadovoljujočo spolnost” v zameno za preživetje…
…je mejčken zastarela….sam ene 100 let…

Avtorica ni napisala, da je brez službe, ampak le to, da ima on 2x večji dohodek kot ona. Torej tudi ona ima dohodek.

Ja, ampak sprovede se na isto….jaz plačujem, torej hočem seks….v tem primeru je samo
“jaz plačujem VEČ, torej hočem seks”….

Spolnost, pa da ga jeb**š je od kao boga dana moč.

Ja, ampak sprovede se na isto….jaz plačujem, torej hočem seks….v tem primeru je samo
“jaz plačujem VEČ, torej hočem seks”….[/quote]

Meni je iz tega samo ena stvar jasna. Ženska se je poročila z bogatim moškim, zaradi denarja in ne zaradi ljubezni. Če človeka ljubiš in če on ljubi tebe, uživaš tudi v seksu s tem človekom. Ta dva nista skupaj zaradi ljubezni, ampak zaradi drugih ugodnosti.

Meni je iz tega samo ena stvar jasna. Ženska se je poročila z bogatim moškim, zaradi denarja in ne zaradi ljubezni. Če človeka ljubiš in če on ljubi tebe, uživaš tudi v seksu s tem človekom. Ta dva nista skupaj zaradi ljubezni, ampak zaradi drugih ugodnosti.[/quote]

Tebi je to jasno, meni ni. Mogoče sta se poročila pa še mlada, ko o njegovi bajni plači
ni bilo ne duha ne sluha…

Res je. Samo več kot očitno je, da se sedaj ne ljubita, zato je njej seks z njim muka. Ostaja pa z njim, ker ji diši njegov denar. Drugače povedano, za seks je plačana.

To so pa idealni loverji. Ona mu čisti, kuha, on uživa z ljubico.

Spet vidiš le kaj je napisal on. Kaj pa tisto prvo? Ali je to res realna slika njegovega dela ali morda ona vidi le tako kot hoče videti?

Misliš da njega je tvoj mail? 😉 Mislim, da ti njegov odgovor pove vse. Razen, če ne razumeš heca.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še dobro, da imata vsak svoj mejl. Se vsaj malo pogovarjata.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Res je. Samo več kot očitno je, da se sedaj ne ljubita, zato je njej seks z njim muka. Ostaja pa z njim, ker ji diši njegov denar. Drugače povedano, za seks je plačana.[/quote]

Saj ima svoj denar.
Pa še vse pri hiši popedena.
Pa še ni dovolj?
In kot vedno – za slab seks je spet ona kriva? On je itak upravičen (zaradi dvakrat večje plače)
do vrhunskega seksa, s plesom ob drogu in strip teasom, ne da bi moral s prstom migniti?

Spet vidiš le kaj je napisal on. Kaj pa tisto prvo? Ali je to res realna slika njegovega dela ali morda ona vidi le tako kot hoče videti?[/quote]

Hja….glede na to, da on “financira vse”…kljub temu, da ima ona tudi plačo, bi kar rekla, da
je to realna slika….

Jaz sem pa razumel drugače. Zanimivo a ne. :)) Da, ker že mož nosi domov tako visoko plačo, mu bo pač v zameno za to dala noge narazen, s svojo voljo, ne ker on zahteva karkoli. Saj on je napisal njej mail z njenimi besedami ona pa njemu z “njegovimi”. Sama tudi priznava, da je v tem odgovoru del resnice. Torej?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz sem pa razumel drugače. Zanimivo a ne. :)) Da, ker že mož nosi domov tako visoko plačo, mu bo pač v zameno za to dala noge narazen, s svojo voljo, ne ker on zahteva karkoli. Saj on je napisal njej mail z njenimi besedami ona pa njemu z “njegovimi”. Sama tudi priznava, da je v tem odgovoru del resnice. Torej?[/quote]

Torej imata resne težave :-))
Oba.

Res je. Samo več kot očitno je, da se sedaj ne ljubita, zato je njej seks z njim muka. Ostaja pa z njim, ker ji diši njegov denar. Drugače povedano, za seks je plačana.[/quote]

Saj ima svoj denar.
Pa še ni dovolj?
In kot vedno – za slab seks je spet ona kriva? On je itak upravičen (zaradi dvakrat večje plače)
do vrhunskega seksa, s plesom ob drogu in strip teasom, ne da bi moral s prstom migniti?[/quote]

Ah daj no. Ženska, ki trdi, da trpi pri seksu in vseeno ostaja, je z moškim samo zaradi denarja. Plačana je za seks. Meni osebno se gnusijo ženske, ki nakladajo kako so uboge, da morajo seksati s svojim možem, čeprav ne marajo seksa. Govorim seveda za slovenske razmere. Drugo je nekje tam recimo v Indiji, kjer dekletu določijo moža in nima kaj izbirat.
Da pa pri nas ženska kaj takega izusti pa je huda. Razumem pred desetletji, ko je ženska res bila odvisna od moškega. Da pa danes ženska to prenaša, je pa čisto njena izbira. Sploh, ker očitno ima dohodke. Pa tudi, če jih ne bi imela. Nihče se ne spremeni čez noč.
Zame je taka ženska bednica, ker seksa za denar.
Moški je pa seveda bednik, ker mora za seks plačevat. Pravi moški seksa z žensko, ki si ga želi. Ne z žensko, ki ji mora za seks plačat.

Saj ima svoj denar.
Pa še ni dovolj?
do vrhunskega seksa, s plesom ob drogu in strip teasom, ne da bi moral s prstom migniti?[/quote]

Ah daj no. Ženska, ki trdi, da trpi pri seksu in vseeno ostaja, je z moškim samo zaradi denarja. Plačana je za seks. Meni osebno se gnusijo ženske, ki nakladajo kako so uboge, da morajo seksati s svojim možem, čeprav ne marajo seksa. Govorim seveda za slovenske razmere. Drugo je nekje tam recimo v Indiji, kjer dekletu določijo moža in nima kaj izbirat.
Da pa pri nas ženska kaj takega izusti pa je huda. Razumem pred desetletji, ko je ženska res bila odvisna od moškega. Da pa danes ženska to prenaša, je pa čisto njena izbira. Sploh, ker očitno ima dohodke. Pa tudi, če jih ne bi imela. Nihče se ne spremeni čez noč.
Zame je taka ženska bednica, ker seksa za denar.
Moški je pa seveda bednik, ker mora za seks plačevat. Pravi moški seksa z žensko, ki si ga želi. Ne z žensko, ki ji mora za seks plačat.[/quote]

Vse res.
Ona verjetno misli (kot toliko naveličanih gospodinj) da za nezanimanje za seks kompenzira
z zglancano bajto….pa ni čist tko, a ne.
Po drugi strani tudi z njegove strani seks ne more biti bohve kaj, če je njej odveč. Če bi bil
lover, kot se šika, bi ga čakala v zasedi v seksi perilu vsak dan :-))
Mogoče bi bla pa fajn tržna niša, da se naveličane pare uči zapeljevanja in povečevanje libida…
prometa bi blo kolker hočeš….
Še en mejhen dodatek….po mojem tist blazni denar ni glih glavni razlog, da ostaja z njim…
veliko jih takole ostaja skupaj….tud brez denarja….

Zakaj ona ostaja z njim, če ji je tako hudo?
On ostaja zato, ker ima gospodinjo, ki uredi po hiši, stanovanju, in ni mu potrebno hodit v javno hišo. Plača tako seks kot gospodinjo.

Jaz sem pa razumel drugače. Zanimivo a ne. :)) Da, ker že mož nosi domov tako visoko plačo, mu bo pač v zameno za to dala noge narazen, s svojo voljo, ne ker on zahteva karkoli. Saj on je napisal njej mail z njenimi besedami ona pa njemu z “njegovimi”. Sama tudi priznava, da je v tem odgovoru del resnice. Torej?[/quote]

Oba.[/quote]
Razen, če se hecata in je to provokacija. 🙂

Oba.[/quote]
Razen, če se hecata in je to provokacija. :)[/quote]

Itak da je. Teoretična tema, kot sem napisala.
Ampak ima temelje v reali, zato je zanimiva….

Tema je res teoretična, vendar je takih parov kot je ta tema, kar veliko. Če je on vsaj privlačen, si potem dobi ljubico, da ženi ni treba trpeti seksa z možem.
Bednica, ker je za seks plačana. Bednik, ker plačuje seks, ker očitno ni nobeni zanimiv, da bi si ga želela. Dva bednika skupaj.

V takem primeru bi mu svetoval, da si priskrbi še drugo mnenje preden podleže obupu. :-))

Problem je , da ji ni dovolj hudo. Pa še če bi ji bilo….sprememba je težka, obrniti življenje
na glavo samo zato, ker nisi 100% srečen….tega ponavadi ne delamo. Saj še če je res hudo,
če je doma nasilje ali alkohol, se težko odločiš zapustiti vse…
Ostajata oba…a res misliš da je njemu vseeno, da je njemu ok? Iz vsebine mejla, bi rekla da
ne….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close