La Roche-Posay: izkušnje in cena
Jaz sem prvo probala en teden s testerji, ker imam zelo občutljivo kožo in so mi dosedaj po vsaki kremi nastajali drobni mozoljčki in me je koža zelo srbela. Nad to znamko pa sem bila presenečena. Tako, da sem se odločila, da jo kupim. Odločila sem se za HYDRAPHASE RICHE, plačala pa sem nekaj čez 19 evrov za 50ml. Krema je res odlična, pa tudi moja koža se je precej popravila! Zame je kvalitetna in mi ni žal dati malo več denarja.
Jaz sem pred leti, ko sem živela v Franciji, uporabljala to znamko in jo bila prisiljena opustiti, ko sem se vrnila v Slovenijo, ker sem preveč sporadično zahajala v tujino, da bi jo imela ves čas na zalogi.
Bila sem zelo zadovoljna in že nekaj časa razmišljam, da bi se vrnila k njej, čeprav sem trenutno zelo zadovoljna s trenutno negovalno kozmetiko, ki jo uporabljam.
Super, hvala. Sem se že odločila, da jo bom kupila. Sem preizkusila malo morje krem, pa sem našla poleg Hausche (mi je premalo hranljiva, ker sem že bolj v letih) le še eno, ki mi ni povzročala težav in to pri kozmetičarki, pa za olala denarja.
Mi jo je prodajala prepakirano (naroči večje lončke in prepakira v manjše, ter prodaja strankam, in to brez deklaracij itd). Če še katera kupuje take kreme pri kozmetičarki, se vam izplača malce povprašati naokoli. Saj mi jih je prva prodajala za 50% dražje, kot sem jo dobila potem v drugem salonu.
Sem prav vesela vaših odgovorov, ker si bom končno tudi jaz lahko omislila kremo, ki jo lahko dobim povsod in to za neko sprejemljivo ceno.
Tudi jaz sem imela tester HYDRAPHASE RICHE.
Forum je zaprt za komentiranje.