Najdi forum

La Prarie

Pozdravljene,

zanima me če ima katera izkušnje s serumom od La Prarie, ki vsebuje čisti vitamin C. Naj bi pomagal pri pigmentnih nepravilnostih in nasploh imam informacije da je fenomenalna zadeva. LP, V.

Prav z omenjenim serumom nimam izkušenj, pač pa z linijo za mastno kožo. Ta je res fenomenalna. Uporabljam tudi njhov puder s kaviarjem in je prav tako enkraten. Ima mastno kožo z ogrci in hormonsko pogojenimi aknami. Preizkusila sem ogromno izdelkov in šele odkar uporabljam La prairie so res vidni rezultati. Cene pa so astronomske.

LANA živjo,

me veseli, da si odkrila linijo, ki paše tvoji koži. Kako si jo našla? Mene je njihova promotorka tud čist navdušla. Jaz imam bolj mešan tip kože s porami na licih, po porodu pa sem fasala še te pigmentme lise, pa sem dobila njihve testerčke in sem čist navdušena. Sam cene – za znort! A maš ti vso linijo njihovo, a so za dolg časa kreme? A je puder dober? Hvala ti za odgovore, takole iz prve roke od nekoga ki je sprobal je najbolje slišat realno. LP, V.

Pozdravljena Valentina !
Kako sem jo našla ? Tako, da sem par let preizkušala vse mogoče. Moja kozmetičarka je tudi moja osebna prijateljica in resnično sva preizkusili , kar se preizkusit da. Potem pa mi je enkrat omenila, ča bi probala La prairie. Povedala mi je tudi, da je ta znamka zelo draga. Tako sem si v parfumeriji kjer vedno kupujem, priskrbela vzorčke in to za skoraj 2 meseca. V manj časa je že težko videti, če ti izdelek odgovarja. Imela sem vzorčke za čistilni gel, dvofazni tonik in fluid. Prvi mesec se je stanje mogoče celo malo poslabšalo, naslednji pa se je že videlo izboljšanje. Že takrat sem se odločila za nakup. Šla sem v parfumerijo in tam mi je prijazna lastnica priporočila, naj počakam na promocijo, ko bo pri njih svetovalka. Tako me je čez cca 14 dni poklicala. Svetovalka je pregledala mojo kožo in mi svetovala kaj naj za začetek kupim. Tako sem si nabavila vse tisto kar sem imela na preizkušnji. Puder pa sem uporabljala že lani. Kolekcijo imam od začetka septembra in vse tri izdelke uporabljam zjutraj in zvečer. Zjutraj je nujno čiščenje z gelom in tonikom zato, da očistiš vse kar čez noč koža izloči. Skratka, porabila sem cca četrtino vsebine. Mislim, da je vsega dovolj za vsaj pol leta. Zdaj, ko postaja bolj hladno pa si bom omislila še njihovo nočno kremo in masko, katero sem zdaj preizkušala.
Jaz sem z VSEMI izdelki izredno zadovoljna. Prvič v življenju mi skoraj ni potrebno uporabljati korektorja, saj mi že puder res dobro prekrije vse pomanjkljivosti. Sicer pa je korektor v kompletu s pudrom. Pa še nasvet. Če se odločiš za nakup si najprej priskrbi čimveč vzorčkov, da ne vržeš denarja stran. Ko dobro stestiraš se šele odloči. In obvezno kupuj na dan, ko imajo promocijo, saj boš deležna popusta, ki se pri takih cenah kar lepo pozna.

Živjo !

Kakšne pa so kej cene te kozmetike in v katerih drogerijah se dobi ?

lp

Lana živjo,
hvala ti za vse informacije o La Prarie. Zdaj pa sa še nekaj – ravno sem v fazi iskanja dobrega pudra, pa ker si ti večkrat pohvalila tega s kaviarjem me sam zanima katero barvo imaš, pa če je to za zrelo kožo (ne vem koliko let imaš – jaz 34) ali loh tud jaz uporabljam. Upam, da ne naredi na obrazu “maske”, če je tako dobro prekriven. Zakaj jo tako boljši od ostalih? Full ti hvala za odgovor. LP, V.

Kolko sem jaz prebrala na drugih forumih, je kozmetika La Praier dostopna v drogeriji douglas. Za ceno pa ne bi vedela, to tudi mene zaniva.

Tekoči puder stane približno 38000 sit.Da te kap!!!

Kaj, to te pa res kap. To je pa prevec denarja za en puder, mislim, da se bo že kakšen našel, ki je tudi tako dober in bistveno cenejši.

Pozdravljena Valentina !
Seveda si lahko pri tvojih letih privoščiš ta puder. Jez jih imam 38. Moja barva je natural peach. Maske ti ne naredi, če ne pretiravaš s količino. Jaz ga večinoma nanašam z vlažno gobici iz lateksa, če pa se mi mudi, ga kar razmažem. Meni je dober predvsem zato, ker mi ne masti kože kot vsi prejšnji in verjemi, res sem jih veliko preizkusila. Cena je res cca 38.000 sit. Je visoka ali pa tudi ne, če ti odgovarja. Poleg pudra je tudi korektor in steklenička zadostuje za skoraj eno leto, saj se izredno dobro razmaže. Tako je potrebno le par kapljic. Priskrbi si vzorček in preizkusi.

Prav tako sem jaz razmišljala, dokler nisem preizkusila. Sicer pa, nihče nikogar nič ne sili. Vzemi ali pusti, kritike niso potrebne.

Sej to ni bila nobena kritika, samo ob pogledu na ceno sem pa res debelo pogledala. Si nisem mislila, da se pri nas tudi dobi tako drago kozmetiko. Verjamem pa, da je tudi zelo kvaliteten. Jaz sem vedno razmišljala, da če je res dobra stvar dam rajši več denarja, kot pa si nezadovoljen in si potem vedno kupuješ nove pudre kljub temu, da je še prejšnji skoraj celi, samo si ugotovil da ti ne ustreza. Dobro kakih 10000 sit bi še odštela. Pa je to tudi kar visoka cena za kozmetiko. Ti pa verjamem da ga čez njega ni.

Vse je relativno. Če uporabljas malo kozmetike imas take stvari za dolgo casa. Ce pa kar naprej nekaj eksperimentiras in das jurja tukaj, pa dva tam, ti znese na leto precej vec denarja in kup neuporabnih stvari v omari.
Moje mnenje.

Ej Lana superca – sem že va akciji za testerje. Ne morš verjet kako težko jih dajo iz rok, v Müllerju pa itak nikoli nič nimajo. Mal sem ga probala na nos kar iz testerja v drogeriji – THE BEST!. Samo tele barve ne najdem, tud na internetu ni NATURAL PEACH (peche), je samo CREME PECHE ali PECHE. Meni je bil tud najlepši odtenek creme peche. Ali imaš kakšen predlog kam po tester, da se jaz v miru doma namažem? Hvala ti za pomoč, V.

To je čist res, probavaš pa probavaš, pa ne porabiš do konca, pa se v omarci dela kupček, ki ni za stran, za uporabit pa tudi ne več. Potem pa narediš računico – če ti ena zadeva odgovarja je to to, pa tud če je mal dražja, vsaj veš da boš zadovoljen. Ma če bi jaz preračunala kok sem že za kozmetko zmetala … zato pa hočem zdaj ornk, pa da imam mir, da ne brklajm po parfumerijah in da me vsaka nova reklama ali promocija ne zavede!

Zdravo Valentina !
Sem te malo zavedla z barvo, se opravičujem. Danes zjutraj, ko sem ga nanašala sem preverila in se imenuje soleil peche. Ne vem kako je s testerji v Ljubljani saj jaz nakupujem v Novi Gorici in tam res vedno dobim kar želim. Sicer sem stalna stranka a mislim, da to nima veze.

Hvala, sem bila ziher da si iz LJ. Super, da za testerje pri vas ni problema. Za barvo pudra-ziher si bolj temnopolta-pa je ta barva super, jaz sem bolj svetla, pa se moram odločiti katero naj vzamem. Ene pravijo boljš svetlega, da si itak pol sence narediš, drugi da presvetel spet ne sme bit. Ko dobim tester sprobam, se pogledam na dnevni svetlobi in se odločim. Hvala ti za vse info. Čao, V.

ojla.se sicer strinjam, da včasih ni škoda dnarja za dobro kozmetiko, kar se tiče pa lis, bi se pa skorej upala trdit, da jih zgolj z vit.C ne boš odpravila.sama imam zelo podoben problem. men so ratale po kotracepcijskih in so grooooooooooooozno trdovratne. sprobala sem že vse živo, nazadnje tudi laser, ki je zadevo resnično odpravil. sam je šlo sam za en čisto majhen predelček.zadeva naredi namreč ornk opeklino in morš bit ene 14 dni kr doma, pol si pa še kr nekej časa rdeč po ksihtu.
no,trenutno pa zadeva kaže tako dobro kot še nikoli .mažem pa se z pigmanorm kremo, ki jo dobiš v nemčiji.stane okol 5ooo tolarjev in resnično pomaga, saj so v njej belilne sestavine v dovolj velikih koncentracijah , da dejansko delajo.v nobeni kremi , ki jo kupiš v drogeriji pa temu ni tako.
tko , zgolj dobronameren nasvet, da ne bi stran metala denarja , če ni treba.na ta račun pa si raje kupi kakšno drugo drago zadevico.
nia

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close