kylie minogue showtime
Spodbuja te, da bi že končno našel tisto reč kot oni ki je iskal meeeeentoool bombon :)))
Tud hudič, da je treba poseči po dodatkih:-)[/quote]
To pa res. Ženska mora moškega omamiti brez kakršnihkoli dodatkov. :)[/quote]
Kaj čem govoriti ljudem, ki v lajfu niso prišli niti blizu parfumov. Meni so všeč, jih uporabljam zaradi sebe, ne drugih! Mene spravljajo v ekstazo. No, naj se zdaj še kdo v to vtakne.
To pa res. Ženska mora moškega omamiti brez kakršnihkoli dodatkov. :)[/quote]
Kaj čem govoriti ljudem, ki v lajfu niso prišli niti blizu parfumov. Meni so všeč, jih uporabljam zaradi sebe, ne drugih! Mene spravljajo v ekstazo. No, naj se zdaj še kdo v to vtakne.[/quote]
Še sreča, da si našla nekaj, da si v ekstazi. kakšna bi bila šele drugač:-) res, tud za govorit ne bi blo….
Kaj čem govoriti ljudem, ki v lajfu niso prišli niti blizu parfumov. Meni so všeč, jih uporabljam zaradi sebe, ne drugih! Mene spravljajo v ekstazo. No, naj se zdaj še kdo v to vtakne.[/quote]
Še sreča, da si našla nekaj, da si v ekstazi. kakšna bi bila šele drugač:-) res, tud za govorit ne bi blo….[/quote]
Enim je dano, da na večih področjih in nivojih dosegamo ekstaze. Kaj pa ti? Celo prejšnje leto si čepela na monu, je to to, si zadovoljna in zadovoljena?:) Aja, čestitke za titulo:)). Tisti dan si bila čist v ekstazi haha.
Še sreča, da si našla nekaj, da si v ekstazi. kakšna bi bila šele drugač:-) res, tud za govorit ne bi blo….[/quote]
Enim je dano, da na večih področjih in nivojih dosegamo ekstaze. Kaj pa ti? Celo prejšnje leto si čepela na monu, je to to, si zadovoljna in zadovoljena?:) Aja, čestitke za titulo:)). Tisti dan si bila čist v ekstazi haha.[/quote]
Seveda sem, v nasprotju s tabo sem zadovoljna in zadovoljena. Pa še titulo mam za povrh. Enostavno, presrečna sem…
Pa saj sem ti avgusta predala štafeto,… verjetn nisi imela versacea tist mesec:-)))
Forum je zaprt za komentiranje.