Kvazi kmet Bojan B iz Cerkelj na Gorenjskem
Levičarka, 09.09.2025 ob 06:53
A kdo ve, kaj je z njim in izkoriščenimi delavci? A prejema kmetijske subvencije? Me ne bi čudilo, če bi protestiral proti tujcem, obenem jih pa suženjsko brez vode izkorišča na polju. Vprašanje, če jim ni dokumentov pobral ..
Pojdi tja malo delat boš izvedelo iz prve roke.
Tonemo v suženjstvo. Za vso to izkoriščanje da žegen država, ki gleda stran. Inšpektorji so deloma podkupljeni, deloma pa imajo direktivo. Morda zdaj še za mahnemo z roko in si rečemo, da izkoriščanje tujcev ni naš problem. A to je le trenutno. Njihov standard in delovni pogoji bodo kmalu veljali tudi za nas. Težko pridobljene pravice delavcev se že krčijo in to ne le v podjetjih, ki zaposlujejo tujce. V pogoltnosti po čimvečjih profitih se svinjarije dogajajo vsakodnevno. Delavci, pa nikakor ne le tisti na minimalcih, so tiho. Strah jih je za bedne službe, imajo kredite, so apatični. Tudi denarja za odvetnike nimajo biti živcev za dolgotrajne postopke.
daisycutter, 09.09.2025 ob 10:27
A niso tale poročanja o izkoriščanju vedno z Gorenjske?
Pa tako klen, veren narod….
ne drži, zakonca šuštar sta taka taprava primorca, prav iz Portoroža recimo. pa pred leti so po Kočevju lovili neke delavce, ki so bli zaprti v barakah sredi gozda.
Pa bo najbrž res držalo, tudi kordiš je z gorenjske, tudi on izkorišča delavce za svoji njivi, plača jih pa z gnilo solato, ta je če tako vzamemo še najhujši od vseh..
..https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1144070469815174&id=226074084948155&set=a.1023677761854446
Julij Cezar, 09.09.2025 ob 18:38
po moje je pa zgolj hotel da se indijci pocutijo kot doma, tud tam je vrocina, vode ni, dnsrja ni dela pa kukr hoces….seveda leni, brrzobrazni in socialksrski levaki zganjajo kraval hehe
točno tako, kmet po poskrbel, da so živeli kot bi bili doma in sedaj ga kruto preganjajo. saj je tudi ena ženska posvojila črnčka in potem sedaj doma na tleh sedijo in jedo, da se bo seznanil s svojo kulturo. a ko kupujete mangote, pa karije pa ostalo indijsko robo, preverjate v kakšnih delovnih pogojih je bila narejena?
multikulti, 09.09.2025 ob 18:41
točno tako, kmet po poskrbel, da so živeli kot bi bili doma in sedaj ga kruto preganjajo. saj je tudi ena ženska posvojila črnčka in potem sedaj doma na tleh sedijo in jedo, da se bo seznanil s svojo kulturo. a ko kupujete mangote, pa karije pa ostalo indijsko robo, preverjate v kakšnih delovnih pogojih je bila narejena?
a kk ti tankas bencin preverjas iz katere diktature je uvozen?
Od Komende naprej je teh sdsovskih “podjetnikov” malo morje, z uvoženo delovno silo, ki jim ne izplačujejo niti minimalne plače, temveč par sto evrov. Slovenca ne zaposlijo nobenega, ker je lažje izkoriščati tujce. Isti smradi od sdsovcev vas vsakodnevno strašijo s tujci, medtem, ko jih sami na stotine uvažajo v Slo. In to večinoma muslimane. Vi jih pa še kar volite, debilčki zarukani.
Zahojeni SDS kmetavzi, 09.09.2025 ob 18:51
Od Komende naprej je teh sdsovskih “podjetnikov” malo morje, z uvoženo delovno silo, ki jim ne izplačujejo niti minimalne plače, temveč par sto evrov. Slovenca ne zaposlijo nobenega, ker je lažje izkoriščati tujce. Isti smradi od sdsovcev vas vsakodnevno strašijo s tujci, medtem, ko jih sami na stotine uvažajo v Slo. In to večinoma muslimane. Vi jih pa še kar volite, debilčki zarukani.
najvecji gnoji pri zaposlovanjh so gibanje svoboda in sd in levica….menda ves da imajo levi debili najvec ljudi na min placi?vprasaj malo v dso negovalke ti levicarski umazani pes
Julij Cezar, 09.09.2025 ob 18:54
najvecji gnoji pri zaposlovanjh so gibanje svoboda in sd in levica….menda ves da imajo levi debili najvec ljudi na min placi?vprasaj malo v dso negovalke ti levicarski umazani pes
Ej defekt, preveri dejstva.
Briga me za vlado in dol mi visi za opozicijo.
Dejstvo je, da te iz sds sekte vsakodnevno strašijo z novicami o beguncih, migrantih, romih in ostalimi nečistimi Slovenci in te strašijo, kako ti bodo ti ljudje pobrali job, hišo in državo, medtem, ko jih sami daleč največ uvozijo izključno zato, da jim ni treba Slovenca plačat za pošteno delo.
Zato le voli svoje sektaše, da čez 15 let zares ne bo več slovenske besede.
V sosednji Avstriji, kjer so desetletja uvažali delovno silo, ker Avstrijcev niso želeli plačevati po svoji zakonodaji, imajo danes v srednjih šolah že 40% muslimanov, samo 34% pa je kristjanov. Posledica poceni delovne sile z juga bivše Juge, Turčije, itd. Današnja informacija je to.
Preden se debilček razpočiš, tole so preverjene info in dejstva, ne z leve, še manj pa z desne.
Ampak ni se ti treba bati. Bo še kakšne 10 let trajalo, da bodo slovenske otroke namesto slovenskih župnikov posiljevali tujci. Več jih bo sds uvažal, prej bo tako.
Zahojeni SDS kmetavzi, 09.09.2025 ob 19:14
Ej defekt, preveri dejstva.
Briga me za vlado in dol mi visi za opozicijo.
Dejstvo je, da te iz sds sekte vsakodnevno strašijo z novicami o beguncih, migrantih, romih in ostalimi nečistimi Slovenci in te strašijo, kako ti bodo ti ljudje pobrali job, hišo in državo, medtem, ko jih sami daleč največ uvozijo izključno zato, da jim ni treba Slovenca plačat za pošteno delo.
Zato le voli svoje sektaše, da čez 15 let zares ne bo več slovenske besede.
V sosednji Avstriji, kjer so desetletja uvažali delovno silo, ker Avstrijcev niso želeli plačevati po svoji zakonodaji, imajo danes v srednjih šolah že 40% muslimanov, samo 34% pa je kristjanov. Posledica poceni delovne sile z juga bivše Juge, Turčije, itd. Današnja informacija je to.
Preden se debilček razpočiš, tole so preverjene info in dejstva, ne z leve, še manj pa z desne.
Ampak ni se ti treba bati. Bo še kakšne 10 let trajalo, da bodo slovenske otroke namesto slovenskih župnikov posiljevali tujci. Več jih bo sds uvažal, prej bo tako.
lej ti gnoj levicarski….si pozabil.kdo je bil leta 2015 na obladti ko ste uvazali doktorje in inzenirje?si pozzabil ti levi gnoj kdo skace po filipinih in nepalu in uvaza suznje sem…tvoju levuhrski kompiči….se 1x….najvecji gnoji so v tboji levi vladi ki drzi 15000.ljudi v ju na minimalcu…gnoji kot so mesec in maljevec ter golob….jasno ti krele lwvicarsko zadeto
Nisem bil neka redna stranka pri bobnarju, bom ga pa vseeno bojkotiral,za nekaj 100€ sem kupil sadja in zelenjave letno pri njem, če me je slučajno pot vodila čez Brnik. Vem da je ta bojkot pljunek v morju pri njegovem prometu, ampak bom imel moralno zadoščenje, ker absolutno ne podpiram takšnega načina poslovanja.
Julij Cezar, 09.09.2025 ob 19:53
lej ti gnoj levicarski….si pozabil.kdo je bil leta 2015 na obladti ko ste uvazali doktorje in inzenirje?si pozzabil ti levi gnoj kdo skace po filipinih in nepalu in uvaza suznje sem…tvoju levuhrski kompiči….se 1x….najvecji gnoji so v tboji levi vladi ki drzi 15000.ljudi v ju na minimalcu…gnoji kot so mesec in maljevec ter golob….jasno ti krele lwvicarsko zadeto
Jaz sem toliko “lev”, kot si ti normalen, debilček.
Get a life, janšev pobiralec mila. Ko boš približno bralno pismen, mi pa odgovarjaj. Dokler fafljaš, tako kot ti nekdo naroči, se z mano ne spuščaj v debate.
Forum je zaprt za komentiranje.