Kvalitetna veza med moskim in zensko
Potrpljenja očitno nima, še manj sočutja. Očitno si mu dobra le za eno stvar…..takrat se menda potrudi, da jo dobi, a ne?
Ne zanimaš ga kot oseba, bolj si mu zanimiva kot objekt “za uporabo”
Vse to ob predpostavki, da so tvoja vprašanja vmesna in ne zgolj ponavljanje samo zato, da bi se pač “nekaj pogovarjala”.
Sem VSE prebrala….
Neverjetni ste…
Dejstvo je pa da velja dokaj preprosta dilema. Kaj je kakovosten odnos s partnerjem za koga. Enemu je pomemben materijalni status in je krasno, če živi z bogatunom, ki ne komplicira, drugemu je važna čustvena bližina, seks in bi za čutnega partnerja dal vse….
Fora je da je interes posameznika različen, zato je tudi pojem KVALITETE VEZE čudna postavka. Ne gre za nek jasen, fiksen, za vse enako oblikovan ideal.
Eni so pač čustveni invalidi. Kaj bi oni počeli z nekom, ki potrebuje čustveno bližino? Prav tako nekatere dame seksa nikakor ne doživljajo kot nekaj prijetnega….na kakšen način naj bi taka ženska zadovoljno živela z moškim, ki mu seks precej pomeni?
Pojem kakovostne zveze je po moje odvisen od vrednot, nazorov in samega karakterja opazovalca.
Poznam nekaj vez, ki so meni na zunaj videti perfektno, komu drugemu pa naravnost bedne…torej je odvisno tudi od zornega kota gledanja.
Enemu je žena super krasna že zato, ker speče zmešana jajca z nekaj koščki jajčne lupine, drugemu pa lahko miss sveta pleše kankan in kuha kot Jamie Oliver, pa se bo sam sebi smilil kakšen revež da je ker mora to bedo prenašat vsak dan.
Skratka: vsake oči imajo svojega malarja.
Truditi bi se morali najti prave oči, ki nas bodo gledale tako, da se bomo čutili ljubljene. In potem partnerja gledati sočutno, strastno in spoštljivo zato, da bi se on počutil enako. Ljubljeno.
Kombinacija mora biti prava, da je odnos kvaliteten.
bingo. zebljica na glavici![/quote]
Saj kakorkoli napišeš/obrneš te besede, ljudje bomo še vedno to isto stvar počeli na sto in en različen način. :))
Forum je zaprt za komentiranje.