Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kvalitetna sedežna garnitura

Kvalitetna sedežna garnitura

Ker bo treba nabaviti novo sedežno garnituro, me zanima, kje priporočate, da se pogleda? Najbrž bo v L obliki, a bolj me zanima, kje se najde kvalitetna in dobra? Hvala.

W Shillig..

.https://www.schillig.de

Imam že 5.leto-super. S 30% popustom cena 2.700 eur, L razpored + velik podolgovat tabure s predalom namesto mize.

Prodaja pri nas Rutar…

Kvalitetna in dobra bo le po meri narejena…

klun.si morda?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4464, 16.02.2022 ob 11:05

Kvalitetna in dobra bo le po meri narejena…

klun.si morda?

od slovenskih modnih in kvalitetnih edinole

.https://www.kauch.si

Takole sem jaz naredil – kupil poceni, čez par let, ko je bila obrabljena, sem dal tapetniku, da je pomenjal gobe in oblekel v avtomobilsko umetno usnje. Cenovno je bilo ca. 50% nove, drži že 10 let.

Spremljaj malo. Mi smo dobili zame za 700€. Znizana je bila. Pravo usnje. Tudi L oblika. V rutarju na rudniku. Sej so po par jurckov samo jaz nedam 2700…

?

Ne vem ce sem 20x sedel gor na svoji??.

Samo na temu L delu… ? na temu drugemu delu sploh nisem sedel…

Eto… Kakav je covjek. Forsira pa bi pa daj… A sploh ne rabi…

Prokleto. Kot pise.

Imamo po meri narejeno sedežno Štrukelj Šempas pri Gorici. Stara je 10 let, še vedno kot nova. Kadar bomo menjali ne gremo drugam kot k njim. Priporočam.

nemška znamka, 16.02.2022 ob 11:04

W Shillig..

.https://www.schillig.de

Imam že 5.leto-super. S 30% popustom cena 2.700 eur, L razpored + velik podolgovat tabure s predalom namesto mize.

Prodaja pri nas Rutar…

Kvalitetna sedezna za 2.700 e ? :)))))

Za kvalitetno je govora o 10.000 +!
Da o slovenskem sranju sploh ne govorimo….

cist si vesela??

Imas ti i versace namjestaj… Samo pare…

Tko hoce pedersku fotelju…?

Nek se vidi, ne…

Ce hoces kvaliteto kupi eno od teh znamk (vse ostalo je za reveze):

Mascheroni.
    Ped Artigiani Italia.
    Vismara Design.
    Mantellassi.
    Ravasi Salotti.
    BM Style.
    Carpanelli.

Imam krem belo sedežno, narejeno po izbiri, iz usnja, v obliki črke L Cena je bila sprva preko 2.000, nato sem plačala 1.400€.

Všeč mi je leder, je tudi enostaven za čiščenje.

Nema dzanija?

Uno elektricno kupi… Na gumb ko se razvije oz razvlece pocivalnik…

Kakorkoli no… Brezveze. Kakih 10000 za foteljo. Haman 200 grama zlata…

Stran vrzen denar. Nikol ga vec ne vidis…

Itak pa ?…

Brezveze kot ti pravim.

Glume ovi. Lahko je s tujim po koprivah. Do jurja max… Ostalo je “za druge”

Boranijja, 16.02.2022 ob 10:58

Ker bo treba nabaviti novo sedežno garnituro, me zanima, kje priporočate, da se pogleda? Najbrž bo v L obliki, a bolj me zanima, kje se najde kvalitetna in dobra? Hvala.

Zanimivo kako vsi kupujete usnjeno. A to je za Slovence merilo kvalitetne sedežne?

Svetujem Ikea sedežno, kvalitetno blago! Lahko zamenjaš barvo- dokupiš in preoblečeš blago. Seveda me boste popljuvali, o fuj Ikea, to je za raj, Ikeo pa res ne, ampak surprise je res dobra, drži nam že 8 let!

Nisi “in”. Kaksna ikea… Nista bez dzanija. No dzani no party!

Ne sej ne… Sam to je res no dzani no party.

Glej da je vzdrzljiva. Trpezna Da se blago material ne razvlece. Da mas kak prostorcek…

Pa odvisno za kolk velko gospodinjstvo… Da je dovolj velika in prostorna. Da boste vsi lahko komot sedeli.

Hvala zaenkrat za vse odgovore in predloge.

Ne kupujemo usnjene, tega ni v mojem postu. V bistvu ne bi usnjene:)

Govorim o kvalitetni na način, da se sedežni del ne posede takoj. Sem sedela na novi Ikeini in je bila grozna, in tega ne želim. Vem, da ima tudi Ikea različne cenovne range in so nekateri zelo zadovoljni z nekaterimi njihovimi izdelki, ampak vem tudi, da za recimo 700 ne dobim tistega, kar želim, seveda pa ne mislimo zdaj plačati deset tisočakov, ker so druge prioritete.

Hvala vsem, pobrskam vse predloge!

???

Znizana je bila na 700. Iz 1200 se mi zdi…

Kakorkoli no.. Srecno pri nakupu.

??

Pazi da ti nanos ne izadze za par tisoc…

Kome se ja pravdam i dokazujem… Zalostno.

https://www.xxxlesnina.si/p/welnova-sedezna-garnitura-crna-tekstil-usnje-000552053503

Taka je. Sam da ni umetno usnje.

Pa se to je prevec. Sploh ne sedim gor.

Anonimno 6853, 16.02.2022 ob 11:28

Kvalitetna sedezna za 2.700 e ? :)))))

Za kvalitetno je govora o 10.000 +!
Da o slovenskem sranju sploh ne govorimo….

Osnovna cena  W. Schillig tekstilnega sestava sedežne  je bila 7.200 eur, potem znižana prvič in še dodatno znižana potem 30%, končna cena 2.700 EUR. Temu se reče dober ulov – nevožena, ni bila razstavni eksponat…:) . In kje je torej tvoj problem -samo “drmanje u prazno” ?

Kar je za Italijana design sedežnih ime npr. BertO, pa Novamobili studio, pa Matteo Zorzenoni, pa Federica Biasi, Moleti, PoltroneSofa, Divani& Divani. , je za Nemca W. Schillig…

Buoyant Upholstery nam dela že 10to leto, bp. Sicer nikad čuo, mi je pa všeč, da je ogromna (in kaže da trpežna).

Kolega priporoča Rolf Benz, baje, da je ful močno.

Anonimno 7328, 16.02.2022 ob 11:33

Ce hoces kvaliteto kupi eno od teh znamk (vse ostalo je za reveze):

Mascheroni.
    Ped Artigiani Italia.
    Vismara Design.
    Mantellassi.
    Ravasi Salotti.
    BM Style.
    Carpanelli.

Avtor-ica tega posta, naj se ti z zamudo najlepše zahvalim za vse te predloge. Imajo čudovite stvari! Predvsem Mantellassi:)

Sicer večina njihovih stvari ne ustreza trenutnemu pohištvu, a čez nekaj let pa nedvomno pogledam vse to še enkrat.

Če se ukvarjaš z notranjo opremo, bi te čez nekaj let z veseljem najela!

No, da še jaz prispevam.

V zadnjih 5 letih sem morala kupit tri sedežne (eno za doma, dve za na vikend)

Prva sem kupila pri Žaklju (model Toskana). Gre za L model, dražji material tkanine. Cena cca 1900. Sem z njo tako zadovoljna, da sem potem še drugi dve tam vzela (model Mark in Mark Lux).

Če bi spet rabila, drugje ne bi časa izgubljala.

V

Mene pa samo nekaj zanima – zakaj vsi navijate za model L?

Je to kakšna nova moda ali stare navade? Ali imate toliko obiskov pa rabite prostor da jih posedete?

Meni osebno zato, ker imam rada noge dvignjene med sedenjem.

L zato ker tako ustreza v prostoru;) Sedaj ni L in se izgubi prostor za sedet.

Ena Maja, 19.02.2022 ob 16:16

No, da še jaz prispevam.

V zadnjih 5 letih sem morala kupit tri sedežne (eno za doma, dve za na vikend)

Prva sem kupila pri Žaklju (model Toskana). Gre za L model, dražji material tkanine. Cena cca 1900. Sem z njo tako zadovoljna, da sem potem še drugi dve tam vzela (model Mark in Mark Lux).

Če bi spet rabila, drugje ne bi časa izgubljala.

V

Hvala, pozabila na tole:) Danes grem pogledat v Žaklja. Mogoče tudi Natuzzi in še nekaj tam v bližini.

Cena se tudi ne sliši prav visoka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close