Najdi forum

kvaliteta zvoka

Lep pozdrav vsem!
Zanima me če je kakšen podoben player ki je res uredu. In sicer, v avtu imam Pioneer-ja in je neverjetno dobra kvaliteta glasbe saj imaš polno nastavitev kot naprimer laudness in podobno in ko zdaj poslušam glasbo na pc-ju šele vidim kako slaba je kvaliteta ki se očitno pozna!!

tole je pa res konfuzno..
“Zanima me če je kakšen podoben player ki je res uredu”

kakšen player- PC software-ski predvajalnik, mp3 player za na pot, “avtoradio”???

“In sicer, v avtu imam Pioneer-ja in je neverjetno dobra kvaliteta glasbe saj imaš polno nastavitev kot naprimer laudness in podobno in ko zdaj poslušam glasbo na pc-ju šele vidim kako slaba je kvaliteta ki se očitno pozna!!”

Pioneer je verjetno?? AVTORADIO, ki se ga definitivno NE da primerjat z PC..

no če v PC namesto lokalne avdio karte vržeš not kako “profi” karto za 200€ in več, bo tud tista “sekala”, seveda zopet ne na PC zvočnike za 10€!! in na obični kabel zapleten 10 x okrog VGA in napajalnih kablov!!!

skratka vse ima svoje mesto/mejo in seveda ceno..
lp

Verjemi, da navadne (integrirane) zvočne kartice dajejo zelo dober zvok, seveda pa ta zvok ni
obogaten z raznimi filtri npr. laudness bas srednji ali visoki toni, ki zvok obogatijo ali osiromašijo
in tako prilagodijo tvojemu ušesu in prostoru, recimo laudness pri niski jakosti poudari base.
Jaz imam realtekovo integrirano zvočno in v nadzorni plošči SOUND EFFECT MANAGER in si
lahko nastavim razne efekte, ti pa preglej v nadzorni plošči za svojo zvočno. Seveda, je pa res, da
če nimaš boljših zvočnikov tudi reprodukcija ne bo kvalitetna, ker mali (računalniški) zvočniki
ne morejo prenašati kvalitetno celotnega zvočnega spektra.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close