Najdi forum

KVALITETA PRENOSNIKA

VPRAŠALA BI KOGA,KI VE,

KAKŠNA JE KVALITETA PRENOSNIKA HP COMPAQ 610?
KOLIKŠNA JE ŽIVLJENJSKA DOBA PRENOSNIKA,STANE 650 EVROV.
HVALA
VSE DOBRO ŽELIM V LETU 2010!

KAKŠNA JE KVALITETA PRENOSNIKA HP COMPAQ 610?

— dobra – lahko delaš vse normalne stvari na njemu.. določene stvari se dajo
zamenjati – nadgraditi..

KOLIKŠNA JE ŽIVLJENJSKA DOBA PRENOSNIKA

nekaj let, če ti le ne pade dol na tla in se ne razbije.
Življenska doba je pa odvisna – podobno kot avto..
jaz imam še vedno prenosnika starega 5 let in dela b.p. – zamenjana baterija in sedaj so
gor windows 7, to so pa tudi vse spremembe, katere sem v teh letih naredil..
je pa res, da je stroj original ibm in da nisem prav nežen z njim..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

KLEMEN,HVALA TI..
ŠE NEKAJ BI VPRAŠALA…
ZAKAJ PA ENI PRENOSNI STANEJO 1000 EVROV IN VEČ?ALI JE POTEM MOJ,KI JE VREDEN 600 E,slabši ?
hvala ti…..

pa še drugo vprašanje…ČE RAČUNALNIK NE BI VEČ DELAL,SE SAMO KUPI NOVA BATERIJA AL KAJ?
HVALA…
LEPE PRAZNIKE.

ZAKAJ PA ENI PRENOSNI STANEJO 1000 EVROV IN VEČ?ALI JE POTEM MOJ,KI JE VREDEN 600 E,slabši ?

— odvisno zakaj toliko stanejo – pa kateri, recimo Sony Vaio ne dobiš skoraj pod 1.000 €
najbrž zato, ker je zelo lahek, določene stvari lahko menjaš ima video kartico, katera ni vgrajena
na osnovno ploščo – kot pri tem HP-ju, so manjši in jih običajno kupijo ljudje, katerim je
tudi važno, ko so na sestanku – da se vidi znamka 🙂

tale hp je čisto v redu za normalno delo – torej internet, filmi, muzika, dopisi in podobno
kakšne ne zelo zahtevne igrice.

moraš pa nekaj vedeti – najbrž ga prodajajo brez operacijskega sistema – ali pa je poleg
npr. freedos, če bi bil npr. windows poleg bi bil dražji za cca. 100 €

ČE RAČUNALNIK NE BI VEČ DELAL,SE SAMO KUPI NOVA BATERIJA AL KAJ?

kako misliš – če ne bi več delal….
poglej če imaš slabo baterijo po dveh – do treh letih (ali pa prej če slabo ravnaš z baterijo) – to
pomeni, da računalnik dela na baterijo npr. samo 20 minut – ampak še vedno dela, na
tebi pa je – da se odločiš – ali lahko s tem živiš, ali ne..
drugače pa prenosniku lahko crknejo vsi deli – kot normalnemu računalniku, ampak
če lahko si kupi podaljšano garancijo na 3 leta, pa boš mirneje spala..

ps. na tem računalniku imaš pa kot izgleda zanič tipkovnico..

Precej v ceni pomeni tudi kvaliteta ekrana, potem kvaliteta sestavnih delov, hitrost in velikost diska…
Tudi jaz sem za svojega pred leti dal 1.200€. Sam so takrat ravno začeli ven prihajati 15,4″ ekrani, pa hotel sem resolucijo 1650×1050. Še danes me ni ga sram dat na mizo.
Torej, za nekaj podrobnosti cene takoj narastejo. Če veš, zakaj jih plačaš, potem to pač plačaš.

(sem tudi ravno menjal službo in sem si s seboj nesel en majhen Lenovo X300 notebook. Je bil tudi okoli jurja, ampak ma pa kilo pa pol pa velik je toliko kot zvezek. Ko grem na teren, samo vzamem zvezek in notebook, brez torbe, pa grem. Avtonomije mam dobre tri ure, kar je dovolj).

Jani, kakšen procesor pa maš ti (pa kok RAMa), da ti laufajo win7? jest mam 1.6MHz pa 1.5 GB RAM… aja, pa disk je sam 60GB…

kakšen procesor pa maš ti (pa kok RAMa), da ti laufajo win7? jest mam 1.6MHz pa 1.5 GB RAM… aja, pa disk je sam 60GB…

eh – imam ibm x41 ter 1,5 Gb rama, vse je originalno – no ja 512 mb ram-a sem še dodal
pa windows 7 ultimate slo. ver in zadeva deluje čisto lepo, res pa je, da je to
delovni stroj – .. nekaj kot bager
v afriki, ko sem delal nazadnje mi ga je dež lepo namočil – pa nič ni bilo narobe – še vedno vse
dela.
Da ne rečem kolikorat je škatla padla iz mize na tla..

sem pa presenečen, da si menjal – kam si pa to šel ?

ps. tf. št. je še vedno ista – samo da imam iphona gor, pa vse kar rabim – od cisco vpn, do rdp
ssh in ostalih jajčk, katera pridejo včasih zelo prav 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close