Najdi forum

kuverta

Če pošljemo kuverto po pošti jo seveda zapečatimo. Kaj pa če damo kuverto v roke (npr. vabilo), jo tudi zapečatimo ali pustimo odprto? Obstaja kakšno ”nenapisano” pravilo glede tega?

Če slučajno do sedaj to pravilo ni bilo napisano, bo pa od sedaj naprej 😉

Vsekakor kuverto z npr. vabilom pustimo odprto, če jo damo neposredno naslovljencu.

Drugače pa je pri uradnih zadevah. V našem podjetju občasno dobimo kakšno zadevo v kuverti, in nekdo te kuverte osebno dostavi delavcem – zaprte seveda.

preden pa nekaj oddamo v nekem številu izvodov, se je dobro zavedati, da je to sporočilo za (neko) javnost in je zato zaželeno, da je jezikovno spodobno

sori, Petrca, v treh stavkih ti manjkata dve vejici. razumno bi torej bilo, da daš vsaj besedilo vabila pregledati, preden bo šlo ven

Sori, bob, ampak jaz ne bom ničesar pošiljala. To me je zanimalo zgolj informativno.

Raje mi odgovori na vprašanja kot pa da mi popravljaš vejice. Ko pa smo že pri tem, pa tebi v treh povedih manjkajo tri velike začetnice in dve piki.

pa sem mislil da sem odgovoril :((

aja dvigalka mi je pa crknila, razen pri tvojem imenu. tebi je pa ravno pri mojem :((((

aja še nekaj – bobek je moj brat dvojček, sicer malo mlajši od mene, misliva pa identično 😉

Get a life.

A lahko tole lajkam?!

New Report

Close