Kustečeva kovid pozitivna
kje vam je razum, 16.08.2021 ob 17:35
no-ja938, 16.08.2021 ob 17:13
Cepivo je bilo narejeno za prvo verzijo virusa. Logično, da za že 5x mutiran virus deluje slabše, a še vedno veliko bolje, kot če si necepljen. Logično, da izjava iz marca, ko se o delti še nič ni vedelo, ni več aktualna. Logično, da tedensko prihajajo ven nove in nove raziskave in informacije, ki jih prej ni bilo. In še vedno je logično, da je bolje biti cepljen kot ne. Razen mogoče za tistega enega na 100.000 ki bo fasal strdke. Pa še ta bi jih verjetno fasal tudi, ko bi se okužil s korono, ker ima očitno tako genetsko predispozicijo.
Logično bi tudi bilo, da bi v tem času delali tudi na zdravilih, ne pa da še vedno predpisujejo lekadol, dokler ni že za vse prepozno. Logično bi tudi bilo, da bi bil na voljo ivermektin, ki so ga hitro umaknili iz prodaje. Logično bi tudi bilo, da bi zdravili s plazmo, monoklonskimi protitelesi in ostalim, kar se je izkazalo za učinkovito. Logično bi bilo tudi, da bi v tem času uredili prezračevanje v šolah. Logično bi bilo, da bi dali ljudem na voljo komplete za testiranje, kot jih imajo na Dunaju.
Marsikaj bi bilo logično. Očitno ne. Je treba še malo služiti na nezanesljivih testih, pri ostalem pa odpovedati na celi črti, ker, KAJ so naredili poleg pogoja PCT s plačljivimi testi? ENO stvar mi povej, ki so jo izboljšali ali pripravili v pričakovanju četrtega vala, razen groženj, žaljenja in izsiljevanj ljudstva.
V EU so registrirana 3 zdravila. Zakaj se pri nas ne uporabljajo ne vem. Oz. zelo verjetno se uporabljajo, samo se o tem ne piše. Vem da jih npr.v Grčiji uporabljajo, pa v Indiji so jih tudi za tiste z malo bolj debelo denarnico.
Neprijavljena, 16.08.2021 ob 18:07
V EU so registrirana 3 zdravila. Zakaj se pri nas ne uporabljajo ne vem. Oz. zelo verjetno se uporabljajo, samo se o tem ne piše. Vem da jih npr.v Grčiji uporabljajo, pa v Indiji so jih tudi za tiste z malo bolj debelo denarnico.
Saj pa sem napisal zakaj ne in da so fašisti umaknili iz prodaje uspešno zdravilo. Pa zakaj so ga umaknili, je tudi logično.
klgnhćd, 16.08.2021 ob 13:09
zeze mula, 16.08.2021 ob 13:04
klgnhćd, 16.08.2021 ob 12:55
zeze mula, 16.08.2021 ob 12:52
vročina819, 16.08.2021 ob 12:44
Ona je živ dokaz kako brez pomena je pogoj PCT. Cepljena ministrica je pozitivna.
ti si pa živ dokaz gluposti. Cepovo ji je držalo 7 mesecev, zdaj ne drži več, kar pomeni, da se bo treba spet cepit. A pri gripi je tudi pričakovano, da boš kar leta imun, če se enkrat cepiš?
A kar sedem mesecev je držalo? :))) Pa ti veš, kdaj je prišel vladni vrh na vrsto z cepljenje? Marca. Če drži tvoja teorija, da je cepivo popustilo, je držalo manj kot štiri mesece!
Pa seveda ne gre za to, ampak za dejstvo, da cepivo v ničemer ne preprečuje okužbe niti širjenja okužbe. Kolikokrat vam bodo strokovnjaki morali to ponovit??
ježeš, no. Je pač ena tistih, ki jim cepivo ne prime ali slabše prime. Nihče ni nikoli rekel, da je cepivo 100 procentno. drugače si pa poglej na stran NIJZ ja, kjer podatke sproti posodabljajo, koliko hospitaliziranih je cepljenih in koliko necepljenih. Glede na to, da je odstotek enih in drugih nekje pol/pol, je zelo lahko primerjat. Pa je cepljenih bistveno bistveno manj od necepljenih med hospitaliziranimi. Kako to? Razloži, če cepivo v ničemer ne vpliva na okužbo ali na potek bolezni. al boš spet opletala s tem, kako vsi lažejo in podatki niso točni?
Aja, a zdaj je uspeh, da je cepljenih manj v bolnišnicah kot necepljenih? Ob 94 % obljubljeni zaščiti pred hospitalizacijo? A ti mene zafrkavaš?
Počakaj dva meseca, da učinek cepiv dokončno popusti, pa boš videla razmerje.
In Kustečki ni cepivo nič slabše prijelo, KER CEPIVO NE PREPREČUJE OKUŽBE. Kdaj boste še najbolj zabiti dojeli?
Cepivo zmanjšuje možnost okužbe in ščiti pred težjim potekom bolezni.
Bo to v redu razlaga?
robi445, 16.08.2021 ob 18:54
Nobena lažniva fašistična razlaga ni v redu, ker je laž.
In to dokazana laž, ker fašisti prikrivajo smrti in poškodbe zaradi tega strupenega cepiva.
Uradni podatek o tem v Sloveniji ti verjetno ne bo težko prilepit, saj veš vse smrti se beležijo ravno tako porast umrlih, kot vem je umrljivost pri nas na povprečju pred corono, imaš ti nek drug uradni podatek?
cepljena, 16.08.2021 ob 18:45
Bo to v redu razlaga?
Tole ne drži. Cepivo ne zmanjšuje možnost okužbe, ampak v najboljšem primeru ščiti cepljenega pred težjo obliko bolezni.
Še vedno pa čakam obrazložitev o smiselnosti PCT. Proti čem in na kakšen način koga ščiti PCT?
In ja da je pozitivna ravno ta ministrica. ? Karma.
Kakšna prolaganda, kar naenkrat cepivo ščiti?
Ne, do sedaj ste bluzili cepivo je odresilno, da ne bomo spet zaprti in da, se virus zajezi.
VI virus dušite in izbruhne prav na cepljenih, ker se telo ne more boriti po naravni poti.
In potem bo meni kdo postavljal pogoje, ker sem zdrava in mi pametoval o cepljenju.
Vsako sezono boste hodili po doze?
Zdaj je jasno, delajte s svojim telesom kar želite in naj mi nihče več ne omeni, da naj se cepim.
Tudi reklame po medijih umaknite, ker so zavajajoče.
Na ležimo se dobrih navad.
Dodajte… Dobrih navad od zdravih ljudi.
Neverjetno, 16.08.2021 ob 19:06
Trenutno cepljenih v Sloveniji: 955 043
hospitaliziranih 45 oseb nihče od njih ni bil cepljen, kardiovaskularni oddelek v UKC ne beleži porast srčnih zastojev in žilnih strdkov.
Pa zakaj lažete, če so vsi podatki na prvi strani NIJZ. V 31. tednu je bila od hospitaliziranih četrtina cepljenih!!
Zakaj ponavljaš laž, ki smo jo že včeraj razkrinkali?
In potem razkriješ to laž, ti pa napiše, da je normalno, da cepljeni zbolevajo, ker je pač veliko ljudi cepljenih.
Pozdrav soncu, 16.08.2021 ob 19:18
Kakšna prolaganda, kar naenkrat cepivo ščiti?
Ne, do sedaj ste bluzili cepivo je odresilno, da ne bomo spet zaprti in da, se virus zajezi.
VI virus dušite in izbruhne prav na cepljenih, ker se telo ne more boriti po naravni poti.
In potem bo meni kdo postavljal pogoje, ker sem zdrava in mi pametoval o cepljenju.
Vsako sezono boste hodili po doze?
Zdaj je jasno, delajte s svojim telesom kar želite in naj mi nihče več ne omeni, da naj se cepim.
Tudi reklame po medijih umaknite, ker so zavajajoče.
Na ležimo se dobrih navad.
Dodajte… Dobrih navad od zdravih ljudi.
Pa saj je že na tem forumu prav tako dokazano, kdo in kakšni ljudje najbolj zagovarjajo fašizem ter cepivo, ki to sploh ni.
To so tisti, ki so že od nekdaj polni zlobe, sovraštva, prestrašeni, neodgovorni, kadilci, alkoholiki…..Torej tisti, ki v tem zveličavnem, odrešujočem cepivu vidijo odrešenika in rešitelja njihovih problemov in strahu.
Vse je le stvar karakterja, religije. In tudi v tem primeru zato velja, pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni.
klgnhćd, 16.08.2021 ob 19:26
Pa zakaj lažete, če so vsi podatki na prvi strani NIJZ. V 31. tednu je bila od hospitaliziranih četrtina cepljenih!!
Zakaj ponavljaš laž, ki smo jo že včeraj razkrinkali?
In potem razkriješ to laž, ti pa napiše, da je normalno, da cepljeni zbolevajo, ker je pač veliko ljudi cepljenih.
Zato, ker je to njegov domet. Dlje od številk mu ne seže, pa kakršne koli so že.
Pozdrav soncu, 16.08.2021 ob 19:30
Cepljeni, karantene, okužbe, bolniške.
Dvodnevne reakcije po cepljenju, spet bolniške.
Ponovno cepljeni zbolite.
Bolniške.
Svinjarija.
Jaz, nimam dneva bolniske niti karantene in sem zdrava.
In mene boste omejevali?
Dovolj!
Kaj je rekel Andraž Teršek. Novinarji ste preveč tiho(Intervju zarja)
Ko bi novinarji vsaj bili tiho. Ko bodo utihnili, bo konec koronskega nasilja in lažnega strahu.
Seveda cepivo ščiti. Zakwa pa ne bi? Ker preprodajalci alternativnih zmazkov tako pravijo, da bi lažje prodajali svoje ničvredne zvarke? Je že zdavnaj razkrinkana anticepilska propagandna in zaslužkarska mašinerija – https://4d.rtvslo.si/arhiv/tuji-dokumentarni-filmi-in-oddaje/174795220
cepljena, 16.08.2021 ob 20:11
Seveda cepivo ščiti. Zakwa pa ne bi? Ker preprodajalci alternativnih zmazkov tako pravijo, da bi lažje prodajali svoje ničvredne zvarke? Je že zdavnaj razkrinkana anticepilska propagandna in zaslužkarska mašinerija – https://4d.rtvslo.si/arhiv/tuji-dokumentarni-filmi-in-oddaje/174795220
Zaman se trudiš, tukaj gor imaš psihota potrebnega psihiatrične obdelave in cel kup naivcev, ki mu verjamejo?♂️
Samo povem, 16.08.2021 ob 13:14
Seveda je to uspeh, ministrica je v samoizolaciji in ne na hospitalizaciji, očitno cepivo prepreči obolelost, da je pozitivna ni noben čudež, cepljeni so ravno tako prenašalci okužbe samo na njih deluje bolj blago ali pa za okužbo sploh ne vedo.
Ministrica tudi če ne bi bila cepljena, ne bi bila hospitalizirana. Pri tej starosti so v 99,9,% hospitaliziranih ljudje s hudo pomanjkljivo delujočim imunskim sistemom (rakavi bolniki, bolniki z aidsom, bolniki s prirojenimi ali pridobljenimi boleznimi, ki vplivajo na imunski sistem) in pa tisti z zelo prekomerno telesno težo.
klgnhćd, 16.08.2021 ob 19:24
Prosim dokaz za prvo trditev.
Forum je zaprt za komentiranje.