Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kurbica Tina

Kurbica Tina

Zelo grd nacin opisujes . Ce ti je kdo zoprn se osredotoci nase. Meni tudi ni vsec ne ona ne on.
pa recem tako:

noro mi je zoprna. Vidim samo njeno zobovje in kosceno telo. Potem pa zraven tisti tip, ki je 2  glavi manjsi od nje. Kako sta se ta 2 nasla. Spominjata me na spidy in gogija , tudi nasmejeta me vcasih na podoben nacin. To je njun plus. In to je dobro, ker se zaradi njiju  bolje pocutim. Sem slisala o njej se razne zgodbe iz njene rane mladosti. Kaže, da se je iz tega izvlekla. Pocakajmo kaj bo ko njemu potece mandat… ce bosta naredila kaksno igro jo grem stopasto gledat 🙂

Jaz volim JJ kadarkoli in mam več faksov različnih končanih.

V Tivoliju je začela, v Tivoliju bo končala.

Odgovor na objavo uporabnika
volivi JJ, 08.12.2024 ob 12:53

Volivci JJ so dokazano najbolj glupi, nimaš kej

https://www.24ur.com/novice/volitve/volivci-po-izobrazbi-sds-ima-najvec-podpore-med-osebami-z-os-ali-manj.html

Ah daj no mir, pamet in formalna izobrazba nista vedno premosorazmerna, povej mi kdo pameten je volil holoba,  formalno izobraženi morda , pametni ne !

Janša je zgleden človek ,predan družini in pravi domoljub.  Mislim da mu en ubogi Golob ne seže niti do kolen.

Če se je Tina posmehovala Janši, v boga reva se sama sebi smili, žalostno je kaj se dogaja po svetu. Res žalostno imam zelo lagodno življenje bil povsod po Evropi, poznam ogromno ljudi in tako naprej , zame to niso ljudje kaj vidim vse objavljeno, samo nemočni otroci se mi smilijo. Sploh ni vredno ostalo omenjati pa še to ne pustijo pomagat revnim otrokom . Jaz sem mislil da je kdo normal na tem svetu, dolgo časa sem upal. Jaz ne maram ne Goloba ne Boruta Pahorja in nazolost,sem dal pred mnogimi leti tej stranki dvakrat glas. To je res žalostno. Da niti eden politik ni vreden.

Odgovor na objavo uporabnika
hahahahhahahaha, 08.12.2024 ob 14:06

Evo jo, gospa svetnica Melania

https://www.lamescolanza.com/2016/08/04/melania-trump-like-youve-never-seen-her-before/

Gabrca je pokazala melone javno? Mislim, da ne.

eno je če se slikaš gol, drugo pa je prostitucija za kokain.

Kaj je res onegavila v Tivoliju in na privat partyih ko so jo vsi žgali. Sedaj pa je to holobova kurbica?

Uffff … tale post pa ni za brat … strašni ste, ko vas prevzamejo nizke strasti! Grozljivi! Nepojmljivo! Slike razkroja me preplavljajo ob branju vaših grozot. Negativen energijski potencial, ki ga ustvarjate, mi sugerira mentalno sliko kuklusklanovcev, ki cvrejo temnopoltega na drogu, vsem na očeh, s slo po krvi v istih očeh.

Grrrrr … tako mi mljeka u prahu, kudam na ljevo! 

Hm zanimivo ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close