Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis kupujete preko alibrisa ali amazona?

kupujete preko alibrisa ali amazona?

Živjo,

zanima me, če kdo kupuje knjige preko alibrisa in amazona…sama nimam izkušenj s tem pa me zanima, kako varno je in katerega ponudnika izbrati; če ste pri amazonu, katerega imate – iz Anglije?

Z alibrisom imate dobre izkušnje?

Hvala!

Amazon je varen. Pri nas kupujemo v službi, tako v ZDa kot v VB in Nemčiji in se še ni zgodilo, da bi bilo kaj narobe. Enkrat samkrat so nam poslali napačno knjigo in smo jo brez težav zamenjali. Če Amazon ni varen, pol ne vem, kaj je.

Alibris ne poznam.

Sama kupujem pa na Abebooks, tudi iz ZDA in VB in vse ok do zdaj. Samo počasi bom morala razmislit, kam s temi kupljenimi knjigami 🙂

http://www.amazon.de uporabljam predvsem zaradi ugodne poštnine.

Nekaj knjig sem kupila prek Alibrisa in je bilo vse okej – knjige so bile veliko lepše ohranjene, kot sem pričakovala – ena se je zdela celo nedotaknjena.

Kupujem na abebooks, pogosto dobim nove knjige (saj ti piše, v kakšnem stanju so), no, ali pa so vsaj nedotaknjene.

Na amazonu pa na co.uk. Nikoli nobenih težav (trkam, za vsak slučaj), sem že dobila napačno knjigo, pa so mi poslali potem po urgiranju še pravo, napačne pa ni bilo treba vračati.

Živjo!

Mi lahko poveste, koliko pa recimo stane poštnina? Kako to sploh poteka? Izberem knjigo…, kako plačam in v kakšnem času dobim želeno gradivo?

Recimo, zakaj bi kupovala prek amazon ipd., namesto, da naročim pri mladinski knjigi?

Oglej si tudi poste pod

Hvala, sem pogledala in že našla nekaj knjig. Ali je morda kdo naročal oz. ali se sploh da z navadno maestro kartico, ali moram nujno imeti mastercard/viso? Namreč, nimam ne ene ne druge, do knjig bi pa zelo rada prišla, za študij, saj se tudi v slo. skorajda ne dajo dobit.

New Report

Close