Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kupujete ali naročate obleke po meri?

Kupujete ali naročate obleke po meri?

Živjo!

Sama sem dolgo kupovala vsa oblačila v trgovinah. Ker imam tipično žensko postavo, sem morala ponavadi hlače še dodatno krajšati, včasih ožati….in vse to sem dodatno plačevala pri šivilji.

Potem pa sem se enkrat odločila in si dala za neko priložnost narediti hlače in korzet in bila naravnost navdušena. Kmalu sem ugotovila, da je to idealna rešitev….tako da imam sedaj kar nekaj oblačil narejenih po meri. Res je začetna cena morda malce dražja, vendar je vse odvisno od materialov, ki jih izbiraš. Velikokrat so kakšne obleke tudi cenejše kot če bi jih kupila v trgovini.

Veliko je odvisno tudi od šivilje. Sama imam mlado oblikovalko in sem z njo izredno zadovoljna, ker ima ogromno idej.

Lep pozdrav.

Tina

Sama kupujem, ampak razmišljam o oblačilih po meri… H kateri oblikovalki pa hodiš? Kakšne cene ima?
lp

Ja, to je tud meni problem…najti kakšno dobro šiviljo!sem iz okolice Celja in do zdaj še nisem našla takšnega ugodnega salona oz šivilje ki bi znala narediti po meri

Priznam , da nikoli ničesar ne dajem delati šivilji. Kar pa je samo za popravit, pa absolutno. Imam eno super šiviljo, ki zdaj že točno ve, kaj hočem in me kdaj prav prijetno preseneti ter naredi še boljše, kot sem pričakovala. To cenim!

Na splošno nimam težav, da v trgovinah ne bi našla stvari, ki mi ustrezajo, pa nimam XS velikosti. Našla sem tistih nekaj mojih znamk in dovolj sem odprta za modo in kroje, da ne tičim vedno v enakih modelih, ampak rada poskusim kak nov kroj.

Ravno zato nikoli ne dam ničesar šivati – ker vseeno ne zaupam, da bo na koncu točno tako, kot si želim.

Morda pa imate ve boljše izkušnje in raje daste kaj tudi šivati …

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close